Kom og vær med! Perfomance på Fotografisk Center

VIL DU VÆRE MED ?
Vi skal bruge 4 – 6 frivillige, som vil medvirke i performancen lørdag den 5. oktober kl. 15. Hvis du er interesseret så skriv til: info@nullphotography.dk

Fotografisk Center præsenterer performancen ‘Untitled (100 Years x multiple Voices)’.

Performancen handler om en kvindelig kunstners liv og fotografiske virke i starten af forrige århundrede. Et manuskript af både sande og falske modificerede ’facts’ præsenteres som en collage af forskellige stemmer. Værket, hvor en jeg-fortæller kommer med udsagn, der både henviser til fremtiden og historien, udføres af flere performere, som sammen indtager udstillingsrummet.

Kunstneren bag performance-værket deltager i Fotografisk Centers udstilling Victor, A, Judge William, Johannes (de silentio), Constantin, Vigilius, Nicolaus, Hilarius, Johannes (Climacus), H.H., Anti-Climacus et. al., og er som en del af udstillingskonceptet anonym.

Performancen opføres lørdag den 5. oktober kl. 15 i Fotografisk Center, og udstillingen kan ses frem til den 6. oktober 2013.

https://www.facebook.com/events/237037826445704/

Skriv et svar