SPILLEDÅSEN Band Night

Fredag d. 13. september kl. 20 kan man for tredje gang opleve tre intime, akustiske koncerter i SPILLEDÅSEN. Selvom datoen giver visse associationer, har vi valgt at skippe gysertemaet til fordel for en bandaften. Dåsen indtages af bands, der alle har kvinder i front: miAbandET, Beats In The Wood og StarGoesCandy.

miAbandETer et dansksproget folk/singer-songwriter band med rødder i København. De udgav i januar 2013 albummet Dagbog for Dagdrømmere. Med melodiøse og svingende poetiske danske numre fortæller teksterne om troen på livet og tanker om tosomhed.

Beats In The Woods musikalske univers rummer lyden er gode popsange med et twist af støj, fede guitarmelodier og masser af lækkert kor og dubs. Forsangerinde Freja Nøhr har bl.a. spredt sin smukke røst i projekter med Vinnie Who, Murder og Twirly Mist.

StarGoesCandy-Unplugged bløder op for bandets ellers rockede live-lyd og serverer deres numre omformuleret til minimalistiske udgaver. Udtrykket er i front, når de akustiske numre åbner op og inviterer lytteren ned i et vuggende hav af kaldende melodier og lyriske håb.

Koncerterne koster tilsammen bare 30 kr. Vi har som altid sørget for billig bar. Dørene åbner kl. 19.30 og lukker kl. 20.00, når den første koncert går i gang.

https://www.facebook.com/#!/events/191160517725506/?fref=ts

Skriv et svar