ATLAS/Kollaps søger kreative folk til nyt lydmagasin

Vil du være med til at realisere et nyt lydmagasin, der fusionerer kritisk vinkel, faglig substans, montagefortælling og æstetisk lyd?
Under overskriften ”Fælleskabets kollaps?” søger vi folk, der vil bidrage med journalistisk indhold til en serie lydmagasiner, der adresserer temaerne bistand, grænser og kunst. Hvad siger udviklingsøkonomen, cafeejeren og psykiatripatienten om, at bistand rykkes fra finanslov til velgørenhedstryk i flaskeautomaten og en ekstra kop kaffe til den hjemløse? Hvilke grænser overskrider migranten, der først plukker tomater i en sydspansk plantage, derefter sælger solbriller pa? rivieraen og nu samler flasker i folkets park? Og hvad mener performancekunstneren, rindalisten og den franske filosof om kunstens rolle i en krisetid?
Projektet skal munde ud i tre eksperimenterende lydmagasiner og udgøre starten pa? et fortløbende lydmagasin pa? ATLAS. Til realiseringen søger vi derfor folk med kompetencer placeret i spektret mellem (radio)journalistik, lydkunst og socialvidenskabelig eller humanistisk faglighed.
Vi tilbyder:
•    Workshop-oplæring i radiojournalistik/teknik samt faglig indføring i relevante samtidsproblematikker
•    Adgang til udstyr og studiefaciliteter
Vi forventer:
•    Dedikeret deltagelse i todages-workshop (i start/midt september + introduktionsmøde i august)
•    Planlægning, udførsel og produktion af redigerede indslag med deadline ca. 1. oktober (2-3 indslag pr. team)
Skriv til idameisling@nullgmail.com senest 15. august med et par linjer om dig selv, dine erfaringer og gerne associationer til koncept eller tema.

Skriv et svar