Instruktorstillinger på Kunsthistorie

http://www.ku.dk/stillinger/vip/

Instruktor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Kunsthistorie og Visuel Kultur

Ved Afdelingen for Kunsthistorie og Visuel Kultur er 1 til 2 studentermedarbejderstillinger som instruktor ledige til besættelse fra primo september 2013 og indtil udgangen af efterårssemesteret. Det er fortrinsvis studerende, der læser kunsthistorie, som vil komme i betragtning. Instruktorerne skal varetage hjælpelærerfunktioner i forbindelse med undervisningen i Metode I på 1. semester (BA). Der kan evt. søges om forlængelse af ansættelsen i forhold til instruktorbehov på 2. semester, dvs. i foråret 2014.

Hjælpelæreren deltager i den almindelige undervisning og planlægger selv på grundlag af denne og i samarbejde med faglæreren instruktortimerne, hvor de temaer, problemstillinger og tekster behandlet i undervisningen diskuteres i mindre grupper af studerende. Instruktorfunktionen har både en faglig og social dimension. Instruktoren skal således medvirke til aktiv og konkret tilegnelse af det ofte abstrakte stof, samtidig med at de studerende får mulighed for at øve sig i vidensdeling og i at styrke deres samarbejdsevner.

I forbindelse med instruktortimerne i Metode I deles holdet i to lige store grupper, der deltager i øvelsestimer hver for sig 2 timer om ugen. Der undervises i alt i 14 uger, og et kursus udløser til instruktion i alt (inklusive forberedelse) 56 timer samt 42 timer for at følge undervisningen hos lærer. Hertil ydes ekstra 5 timer til møder med lærer og koordinering, i alt 103 timer. Timelønnen er 203,44 kr.

Yderligere oplysninger kan fås hos uddannelseskoordinator Ulrik Ekman, ekman@nullhum.ku.dk. Ansøgningen, som stiles til uddannelseskoordinatoren, skal inkludere studie-CV med karakterblad og være instituttet i hænde senest fredag den. 14. juni 2013. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25.

Send ansøgning

Frist: 14-06-2013
Arbejdsgiver: Det Humanistiske Fakultet

Skriv et svar