Har du lyst til at blive en del af teamet i et nystartet kreativt konsulentbureau?

Har du lyst til at blive en del af teamet i et nystartet kreativt konsulentbureau, hvor vi skaber dialogiske rum gennem leg?

Vores kunder er mellem 0-100 år både fra offentlige som private organisationer. Vi skaber rum med inspiration fra brug af scenografi, design af især møbler og legetøj, performance, dans, teater, mad, film, kreativitetsmetoder og lege m.m.

Målet er at gå helt nye veje i brugen af kunst og design til formidlings- og kommunikations-opgaver i samfundet. Vi er lige nu tilknyttet et integrationsprojekt, ved at levendegøre et maleri, der er inspireret af en slikbutik i et indisk slumkvarter, og vi er i gang med at skabe mere aktive mødeformer på det offentlige og private arbejdsmarked m.m.

Kvalifikationer:
· Du er skarp til dansk og engelsk retskrivning.
· Du synes, det er sjovt at skabe struktur i en rodet tekst.
· Du ved, hvordan en salgstekst skal formuleres, hvad end det er på mail, hjemmeside eller de sociale medier.
· Du kan arbejde i en WordPress-skabelon. Du har erfaring med at opbygge brugervenlige hjemmesider, der både er fascinerende grafisk, som til at finde rundt i.
· Du kan arbejde i Adobepakkens programmer; InDesign, Photoshop, og Illustrator.

Skriv venligst i din ansøgning, hvilken af de beskrevne kvalifikationer du bestrider og på hvilket niveau. Måske du er super skarp til to af punkterne og det kan være nok for os, hvis vi kan supplere dig i teamet med en anden, der har nogle af de andre punkter.

Hvad end du har baggrund fra et humanistisk, kreativt eller businessstudie, er vi interesserede. Vores team er blandede bolsjer, og vi elsker at arbejde på tværs af faggrænser.

Vi har brug for dig på et ad-hoc niveau, et varierende antal timer pr. uge alt fra 0-25. Er det et fast arbejde du søger, så drop at sende os din ansøgning. Skriv i ansøgningen, hvorfor det vil passe dig at være fleksibel på et varierende antal timer. Din tid skal have en vis fleksibilitet, der muliggør, at du ofte kan tage en opgave ind med kun få dage eller blot få timers varsel. Måske er du f.eks. studerende på sidste år eller freelancer, og så matcher vi måske hinanden super.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Send dit CV og en ansøgning til job@nullperformdesign.dk.

Spørgsmål besvares kun over telefon, ikke pr. mail. Tlf. 27145503. Vi bestræber os på at tage telefonen, men kan desværre ikke love det, tiden er presset og går til kunder. Prøv gerne at ringe igen. Den nye hjemmeside er under udarbejdelse, så den gamle version er online pt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Skriv et svar