Københavns Internationale Teater søger praktikant

100% Berlin
100% Berlin

I forbindelse med forestillingen 100% København af performancekompagniet Rimini Protokoll (www.rimini-protokoll.de) søger KIT en praktikant, en til to dage om ugen, der kan hjælpe med at lave research, interviewe og fotografere de medvirkende samt assistere under prøver og forestillinger.

Praktikanten modtager et honorar på 10.000 kr.

Praktikken giver en sjælden mulighed for at få afgørende indflydelse på et af sommerens største, sociale kunstprojekter. Din research vil danne grundlag for indholdet i forestillingen, der som mange af Rimini Protokolls projekter arbejder med dokumentariske strategier i en teatral kontekst.

Om “100% København”: “100% København” er et scenekunstprojekt, som sætter ansigt på de statistiske fakta, der udgør København, og giver plads til at opleve historierne og menneskerne bag tallene. De medvirkende er 100 ’almindelige’ københavnere, der bedst muligt repræsenterer Københavns beboere set ud fra statistiske parametre som alder, køn, geografi, etnicitet og familiesammensætning. Se et udpluk af 100% Berlin her: http://youtu.be/zTkivbk9C90

Som praktikant på “100% København” skal du:

  •  Interviewe 15-20 deltagere om deres liv, hverdag og forhold til København.
  •  Transskribere dele af interviewet, oversætte til engelsk og gøre teksten klar til Rimini
  •  Protokoll.
  •  Finde interessante historier om København til brug i forestillingen.
  •  Assistere som koordinator for de medvirkende under prøve- og forestillingsdage.

Praktikkens varighed: I perioden fra 1. april til 1. juli skal alle interviews udføres. Her skal du kunne afsætte en til to dage om ugen til interviews og research. Du planlægger i udgangspunktet selv dine møder med de medvirkende.
Dernæst skal du kunne assistere under prøve- og forestillingsdage: 27.-28. juli, 1.-3. aug. og 6.-10. aug.

Er du interesseret, bedes du hurtigst muligt sende en mail med vedhæftet CV til projektleder Maja Nydal Eriksen. Du er desuden meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.

Vi afholder møder løbende!

Kontakt
Tlf. 61375599
Mail: mne@nullkit.dk

Skriv et svar