Studentermedhjælp til Folkeuniversitetet i København

 

Folkeuniversitetet i København søger en studerende, som kan bistå Folkeuniversitetet og kursuskoordinatoren med en vifte af opgaver i realtion til servicering af kursister og undervisere. Vi søger en selvstændig arbejdende studerende, som kan fungere som problemløser og som har lidt teknisk snilde i forhold til AV-udstyr.

Opgaverne

  • Servicering af kursister og undervisere ifm. afvikling af eftermiddags- og aftenhold
  • Mindre vedligeholdelse af diverse AV-udstyr
  • Forefaldende kontorarbejde i relation til afholdelse af kurser, programudfærdigelse mv.

 Jobbet

Arbejdstiden udgør gennemsnitligt 15 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 15. marts 2013. Løn svarende til den statslige overenskomst med HK.

Arbejdstiden er fortrinsvist fra kl. 15-20 i mandag-torsdag, men der vil også være nogle dage/perioder, hvor arbejdstiden i stedet er i tidsrummet fra kl. 10-15.

Ansøgning:

Send os en ansøgning + CV senest d. 1.3.2013 kl. 12 på ginwed@nullhum.ku.dk.

Evt. spørgsmål kan rettes til Folkeuniversitetets kursuskoordinator på tlf. 35 32 87 12.

 

Folkeuniversitetet  afvikler 600 kurser årligt med 15.000 deltagere. Vi koordinerer kurser med lærerne, udarbejder kursus-katalog, modtager tilmeldinger og skaffer lokaler. Undervisningen finder sted overalt i byen, men den daglige arbejdsplads er på Amager Campus i det nye KUA. I administrationen er vi 10 ansatte. Folkeuniversitetet har et bredt samarbejde med kulturinstitutioner, offentlige og private virksomheder og foreninger i hovedstadsområdet. Læs mere på www.fukbh.dk.

 

Skriv et svar