Exploring Creativity – WORKSHOP med KITT JOHNSON

Exploring Creativity

WORKSHOP med KITT JOHNSON,

mandag d. 25.2. kl. 10 – 15 I Dramasalen (21.5.56)

I dette forår har Teater og Performance studier indgået et samarbejde med koreograf Kitt Johnson, som giver en workshop i forbindelse med skabelsen af ensembleforestillingen Forum Humanum.

Under overskriften EXPLORING CREATIVITY vil vi via grundlæggende øvelser omkring tilstedeværelse i krop og rum, bevæge os ind i tematisk baserede improvisations- og kompositionsopgaver. Vejen fra ide til materealisering udforskes og diverse koreografiske redskaber introduceres. Tematikkerne vil til dels funderes i det nylig påbegyndte arbejde med Forum Humanum, der søger at indkredse ”mennesket som driftsvæsen – mennesket som flokdyr”.

”Kreativitet afhænger ikke udelukkende af magiske øjeblikke, hvor inspirationen pludselig indfinder sig. Kreativitet afhænger også af en hel del regulært og tålmodigt arbejde, som er nødvendigt for, at idéer kan udfolde sig og realiseres.” KJ

Prisvindende koreograf og danser Kitt Johnson er en ener på den danske danse- og performancescene. Gennem mere end 25 år har hun udviklet og præsenteret sit særegne kunstneriske univers: minimalistisk og ekspressivt, båret af en ekstrem kropskontrol og intense fysiske billedtransformationer, der udforsker de dybeste lag af den menneskelige eksistens. Kitt Johnsons varemærke er soloformen, men repertoiret spænder vidt og rummer også flere ensembleværker, Ny Cirkus forestillinger, stedsspecifikke værker, performancefestivaler, m.m.v.

TID OG STED:

Mandag 25. febr. Kl. 10-15 i lokale 21.5.56 (Dramasalen)

 

Workshoppen er gratis og kan søges af alle studerende ved IKK,

Begrænset deltagerantal. Tilmelding nødvendig inden 18. februar pr. e-post til Karen Vedel: vedel@nullhum.ku.dk

Skriv et svar