Athelas New Music Festival søger praktikant til festivalsekretariatet 2013

Brænder du for samtidskunst og kultur? Har du lyst til at få hands-on erfaring med organisation, koordinering og afvikling i professionel festivalsammenhæng?

Athelas New Music Festival tilbyder et praktikophold i forbindelse med forberedelse og afvikling festivalen, som løber af stablen fra d. 25. maj -1. juni på Republique. Praktikopholdet er meritgivende i forhold til en videregående uddannelse og løber fra 1. marts til 1. juni.

Athelas New Music Festival er Danmarks største festival for samtidsmusik, der afholdes for femte år i træk og præsenterer det nyeste, dristigste og mest eksperimenterende indenfor ny kompositionsmusik. Vores hjertesag er at give plads til de mest konsekvente, modige og kompromisløse kunstnere i vores tid og satse på det tværæstetiske udtryk, som moderne musik rummer. Derfor præsenterer vi unge komponister fra Danmark og udlandet, hvor musikken bliver udfordret på mærkværdige musikinstrumenter og legetøj, hvor den bliver udforsket gennem støj og elektronik, hvor den bliver visuel og håndgribelig i mødet med litteratur, dans, billedkunst.

Som praktikant bliver du del af et lille dedikeret hold og kommer på lige fod med resten af sekretariatet til at få ansvar og arbejde selvstændigt med dele af planlægningsarbejdet, ligeså meget som du kommer til at stå med praktiske ad hoc opgaver under selve festivalen. Vi sparrer på kryds og tværs, så du kommer aldrig til at stå alene.

På baggrund af dine kompetencer og ønsker tilrettelægger vi dine arbejdsopgaver og dit forløb. Blandt dine opgaver kunne være:
– holde kontakt til internationale kunstnere og presse og få dem til at føle sig velkomne.
– opdatere webmedier løbende og med sans for den gode historie.
– Indsamle oplysninger om instrumenter, rekvisitter mm. og være med til at skabe koncerternes ramme.
– arbejde med rekruttering af frivillige og få afviklingen af festivalen til at glide.
– have kontakt til publikum, så det er velinformeret og får en god oplevelse hele vejen rundt.
– skrive pressemateriale og programtekster, der er fængende, inkluderende og informerende

Som udgangspunkt kan vi tilbyde en tre måneders fuldtidspraktik fra 1. marts til 1. juni, men alt efter dit studies praktikregler kan vi finde et format, der passer dig.
Stillingen er ulønnet.

Send din ansøgning og CV snarest muligt til praktik@nullanmf.dk og skriv også gerne hvis du vil høre mere om stillingen. Evt. samtaler holdes i løbet af januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!
På vegne af ANMF

Anne Sophie Gertz
Administrativ leder og festivalproducent

Skriv et svar