KLUBVÆRELSET PÅ P1 søger praktikant, forår 2013

Vil du lave spændende, fortællende og legende radio med et twist ?

Klubværelset er P1’s program om ungdomskultur og -tendenser. Vi har tradition for at dykke ned i de alternative og eftertænksomme sfærer af ungdomslivet, men laver også programmer om mere generelle aspekter af dét at være ung. Vi laver radio om alt fra militante feminister, homovielser og beskidte unge rappere til følsomme mor/datter forhold, transseksualitet og arbejdsløshed. Vi sender fra swingerklubber på landet, hipsterklubber i København og modeklubber i Tokyo.

Det handler om den gode reportage, den skæve historie og lydbillederne fra ungdommens virkelige verden, og vi zoomer fra den helt nære og intime detalje til de store linjer og perspektiver på tidens tendenser.

Som praktikant på Klubværelset er du ikke bange for at få beskidte negle og ører, lyst til leg med lyd er et must. Erfaring med radiomediet er ikke et krav, men en klar fordel. Du vil indgå i et lille, dynamisk fællesskab af unge radioentusiaster og vil komme til at stifte indgående kendskab med alle aspekter af det redaktionelle arbejde bl.a. research, idéudvikling, interview, reportage, redigering og produktion af indslag.

Praktikopholdet varer ca. 5 måneder med start 1.feb 2013. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller andre fra videregående uddannelser. Det er et krav, at du har virksomhedspraktik som en meritgivende del af dit studieforløb, og kan dokumentere dette for DR.

Du kan høre, hvad vi har lavet på www.dr.dk/klub. Din ansøgning eller evt spørgmål sendes til Cecilie Kubert, cehu@nulldr.dk og Alicia Jordanova, aljo@nulldr.dk

ANSØGNINGSFRIST 5. dec 2012

Klubværelset på P1 er en del af DR Kultur, et levende og vitalt redaktionsmiljø, hvor der produceres både radio og tv. Fælles for DR Kultur er en åbenhed og nysgerrighed overfor mennesker og steder med en spændende historie, og en interesse for nye kulturelle strømninger – såvel i undergrundsmiljøer som tendenser i en bredere, mere populær retning.

Skriv et svar