Studentermedhjælper til Galerie Mikael Andersen

Galerie Mikael Andersen søger en engageret og initiativrig studerende til en stilling som studentermedhjælper med ansættelse pr. 1. januar 2013.

Som studentermedhjælper vil du komme til at indgå i den daglige drift af galleriet, herunder pasning og formidling af udstillinger og forefaldende praktiske opgaver.

Vi kan tilbyde dig en aktiv og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan samle erfaring fra både den danske og den internationale kunstscene. Galleriets kontakt til kunstnere, museumsansatte, kritikere og kunstsamlere gør arbejdet meget udadvendt. Da vi er en lille arbejdsplads, vil du samtidig få mulighed for at få et spændende indblik i galleriets mange forskelligartede aktiviteter.

Vi forventer, at du er fleksibel og ansvarsbevidst, og at du har interesse for samtidskunst og gallerivirksomhed. Du skal gerne være studerende på grunduddannelsen for Kunsthistorie eller på anden relevant uddannelse.

Galerie Mikael Andersen er en international arbejdsplads med galleri i København og Berlin. Galleriet i København viser årligt 6-7 udstillinger af dansk og international samtidskunst.

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen fordelt på 2 hverdage mellem 12 – 18 samt hver anden lørdag fra 11 – 15. Oplæring vil foregå i løbet af december 2012.

Ansøgning med CV mailes eller sendes til:

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63
1260 København K
cph@nullmikaelandersen.com

Ansøgningsfrist fredag den 23. november. Vi indkalder til samtaler i uge 48.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar