FERNISERING PÅ OVERGADEN FREDAG D. 9. NOVEMBER FRA 17-20.


Velkommen til fernisering på Stefan A. Pedersens udstilling Out of, In, On, and Off  samt udstillingen Dimensions of Sharing af Suzanna Asp, Maija Luutonen, Sini Pelkki og Pilvi Takala. Ferniseringen finder sted fredag den 9. november fra 17-20.

I soloudstillingen Out of, In, On, and Off sætter Stefan A. Pedersen fokus på Kina som projektionsflade for Vestens forestillinger, og undersøger hvordan betydning produceres og reproduceres i mellemrummet mellem det, vi forestiller os, og det vi oplever. Udstillingen tager afsæt i Stefan A. Pedersens rejse gennem det østlige Kina, en tur tilrettelagt på baggrund af dagbogsnotater fra en rejse, kunstnerens far foretog for 40 år siden.

I gruppeudstillingen Dimensions of Sharing udforsker Suzanna Asp, Maija Luutonen, Sini Pelkki og Pilvi Takala grænsefladen mellem fysiske og mentale rum og mellem det private og det fælles. Omdrejningspunktet for udstillingen er spørgsmålet om, hvad der kan deles med andre, og hvad der forbliver privat. I fotografi, video, maleri, tegning og installation udfoldes dette både i samspillet mellem kunstnernes individuelle praksisser og i mødet mellem værk og beskuer.

Stefan A. Pedersen: Out of, In, On, and Off  / 10. november 2012 – 20. januar 2013
Suzanna Asp, Maija Luutonen, Sini Pelkki, Pilvi Takala: Dimensions of Sharing / 10. november 2012 – 20. januar 2013

Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden Neden Vandet 17, København K
Åbningstider: tirsdag – søndag kl. 13-17, torsdag kl. 13-20
Gratis entré

www.overgaden.org

Skriv et svar