Frivillige til det eksperimenterende udstillingsprojekt IN WORDS DROWN

IN WORDS DROWN I I er i første omgang et eksperimenterende udstillingsprojekt, der vil udvide forfatterens og læserens forståelse af litteratur. Ønsket med IN WORDS DROWN I er at give litteraturen et rum, hvor den kan udfolde sig som udadvendt, sanselig og kropslig. De deltagende forfattere er derfor blevet givet det benspænd, at de ikke må deltage med værker i bogform, fordi bogen i sig selv er et lukket og afgrænset rum. Hvad sker der, hvis ordene gøres fri af bogen? Hvis vi arbejder med og undersøger selve litteraturens kunstneriske kerne? Er litteraturen afhængig af bogen, eller er den det ikke?
Til Kulturnatten vil vi lave et pop-up event, hvor vi gør opmærksom på IN WORDS DROWN I. Eventet vil foregå fra kl. 20-20.30 på Kultorvet. Vi skal bruge minimum 10 personer, men gerne flere.
Det her vil ske:
1) Du får tildelt en plads, hvor du skal stå. Du skal blive stående samme sted.
2) Du vil dernæst få udleveret en sætning, som du skal læse op, du må ikke sige andet end, hvad der står på dit papir, heller ikke selvom folk skulle finde på at henvende sig med spørgsmål
3) Du vil også få udleveret en bunke papirlapper, som du skal dele ud samtidig. På papirlapperne står det samme som på det papir, du læser op fra
4) Sætningerne er skrevet af de deltagende forfattere og af os fra IN WORDS DROWN I
Vil du være med, så ring til Mille: 25 380 381 eller Bibi: 28 71 22 24
Vi glæder os!

Forfatter: IN WORDS DROWN I

IN WORDS DROWN I udfordrer traditionelle idéer om, hvad litteratur er ved at undersøge litteraturens tværæstetiske potentiale. Vi tillader os at være nysgerrige, aktivistiske og ambitiøse på vegne af litteraturen ved at give den et anderledes rum at udfolde sig i. Alt sammen for at understrege, at bogen kun er ét blandt flere mulige udtryk for litteraturen. Kontakt: e: inwordsdrowni2012@gmail.com, f: www.facebook.com/inwordsdrowni, w: www.inwordsdrowni.dk

Skriv et svar