Info-møde om AFARTs fremtid!

Med 10 år på bagen er AFART nu kommet til et punkt, hvor kunstmagasinet søger nye kræfter til at føre konceptet videre. Derfor afholdes der torsdag d. 11. oktober kl. 16-17 et info-møde, hvor vi fortæller lidt om AFARTs historie, magasinets nuværende status og de mange fremtidige muligheder, som det rummer.

  • Har du en holdning til, hvad AFART skal være fremover?
  • Har du idéer til, hvad det skal indeholde? Hvordan det skal se ud?
  • Brænder du for at komme til at bruge al din teoretiske viden i praksis?
  • Vil du gerne være fast skribent? Redaktør? Layouter? Web-ansvarlig, PR-ansvarlig, fundraiser eller noget helt andet? Alt er muligt!
  • Intet er fastlagt og vi håber, at så mange som muligt vil dukke op til mødet, og få indflydelse på, hvilken retning dette magasin skal bevæge sig i.

Kort om AFART:

AFART blev stiftet i 2002 af Rune Gade og Rasmus Kjærboe, og er siden blevet drevet på frivillig basis af studerende fra Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. Artiklerne og temaerne spænder vidt, men fælles er et grundlæggende ønske om at undersøge nye aspekter og tendenser ved kunsten. Magasinet har været et samlende og integrerende forum for åben faglig dialog, og et frirum for den personlige holdning.

Mange studerende har i tidens løb fået udgivet deres første artikler netop hér, som en øvelse forud for deres professionelle karriere. De, der har arbejdet i redaktionen, har fået erfaring med layout, billedbehandling, redigering og planlægning af et magasins daglige drift – fra idé til releasefest. Alt er i sandhed muligt og kun afhængigt af dit engagement og idérigdom!

Vi ses torsdag d. 11. oktober kl. 16 i lokale 21.4.26 (nye KUA)

På redaktionens vegne

Denis Rivin

Skriv et svar