Artventure søger praktikanter

Er du vores kommende praktikant?

Du har drive, du er grundig og du er supermotiveret. Du kaster dig med interesse over opgaver, der spænder lige fra intelligent research til manuelt arbejde i forbindelse med events. Du er ikke bange for at have mange bolde i luften, og du sætter en ære i at følge opgaverne til dørs – også selvom klokken har slået 16.

Dine arbejdsopgaver som praktikant ændrer sig løbende, men overordnet kan du forvente at arbejde med research, afrapportering, dokumentation, eventarbejde, kampagnearbejde og udvikling af vores online tilstedeværelse. Dertil kommer alt det, som vi ikke har listet, fordi hver dag stiller nye udfordringer…

Vi skeler ikke til din akademiske baggrund, men forventer, at du som minimum er i gang med 3. år på en videregående uddannelse, og at dit studievalg/valgfag relaterer til din interesse for kommunikation og events. Vi lægger desuden vægt på at være fleksible omkring dit studie, så du når dine deadlines.

Send din ansøgning i dag og bliv en del af vores team der dagligt giver sit yderste for at levere intelligente kommunikations- og eventløsninger til de største danske og internationale virksomheder. Ansøgningsfristen er d. 12.11.2012 kl. 12.00

> Praktiktid: 4-6 mdr.

> Minimum 25 timer pr. uge

> Ulønnet

> Behersker dansk og engelsk i tale og skrift

> Tyskkendskab er en fordel

> Kørekort er en fordel

> Send en ansøgning med motivation, CV og billede  vedhæftet i en e-mail

> Vi starter op i januar

 

Artventure > Gothersgade 113 > DK – 1123 København K

people@nullartventure.dk > www.artventure.dk > 5851.5732

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også stillingen her: Artventure søger praktikanter

 

 

 

Skriv et svar