Skuespillere/dansere/performere/jonglører søges til film.

Skuespillere/dansere/performere/jonglører søges til film.

Mandlige som kvindelige skuespillere/dansere/performere/jonglører i alderen mellem ca. 20 – 80 år søges.

Du vil komme til at spille den stivnede kontorrotte på dagens arbejdsmarkedet, der pludselig kommer i bevægelse. Vi skal filme 12 korte video spots, som skal inspirere til en mere legende arbejdsdag.

Optagelserne vil finde sted over ca. to dage, og vil sandsynligvis blive første weekend af oktober i Københavns området.

Det bliver sjovt, anderledes og kreativt!

Smid os en ansøgning med C.V. med tydelige fotos af dig selv og gerne i forskellige roller, oplys din alder klart og beskriv hvad der motivere dig og hvad du håber at få igen?

Husk at skrive ”spiller” i emnefeltet i din mail.

Send din ansøgning  til job@nullperformdesign.dk

Arbejdet er ulønnet. Vi er åbne for praktikanter eller andre, der ønsker at opbygge mere praktisk erfaring.

Sammen med dig bliver vi et team bestående af 4 skuespillere, 1 instruktør, kamera og klippeteknikere, 2 producerer og 2 praktiske hjælpere.

PerformDesign er et ungt innovativt kommunikationsbureau, der arbejder i et krydsfelt mellem formidling og kunst. Vi ønsker at bringe mere leg og dialog ud til verdenen gennem design af møbler, rum og gør brug af film, dans, teater, musik og meget mere.

Camilla Duus der har startet PerformDesign, har mange års erfaring med instruktion til teater, dans, performance samt film.

 

 

Skriv et svar