Internationalt forfatterbesøg: Charlotte Roche på Hovedbiblioteket

Mandag 17. september kl. 17 – Fri entré

Mød Charlotte Roche, en af Tysklands nye, unge og store stemmer. Roche vil fortælle om sit forfatterskab med fokus på sin nye roman ‘Fra skødet’, der netop er udkommet på dansk.

Fra skødet er et portræt af en ung kvinde. Hver dag ved middagstid trækker Elizabeth og hendes mand gardinerne for, skruer op for varmen og har sex. Det er det eneste tidspunkt på dagen, hvor Elizabeth rigtig trækker vejret. Elizabeth er 33, mor til en datter på 7 år og gift med Georg. Hun er altid kontrolleret, altid forberedt på det værste. Kun i sengen føler Elizabeth sig fri.

Charlotte Roches debutroman Vådområder har solgt 2 millioner eksemplarer i over 20 lande. Romanen blev en international bestseller og skabte stor debat med sit åbenhjertige og grænseoverskridende portræt af en ung kvinde og hendes seksualitet.

Se Charlotte Roche fortælle lidt om sin nye bog her

Arrangeret i samarbejde med forlaget Rosinante og Goethe-Institut Dänemark. Arrangementet foregår på engelsk.

Skriv et svar