NY LYDFESTIVAL INDTAGER FABRIK I KØBENHAVN

LAK – FESTIVAL FOR NORDISK LYDKUNST

Den 6. – 9. september 2012 omdanner arkitekter og designere i samarbejde med musikere og lydkunstnere den gamle Sadolin fabriksgrund på Amager til en festivalplads for nye kunstneriske eksperimenter med lyd og musik. LAK er Københavns nye tilbagevendende festival for nordisk lydkunst!

I løbet af LAK festivalens fire intense dage, kan du opleve mere end 30 eksperimenterende koncerter, lydinstallationer og performances. Kunstnere fra hele Norden forvandler de gamle depoter, kontorlokaler, containere og kældre til en lydlig totaloplevelse. Oplev en musikalsk regnskov af skrot, et lydligt drivhus, en postindustriel højtaler-container, store vinylinstallationer, fine spinkle orgelmekanismer i pap og papir – og en lyd-dampmaskine!

Udover det store antal anerkendte kunstnere og musikere, der optræder på festivalen, har LAK inviteret toneangivende forskere fra KU og RUC til at arrangere et seminar om lydkunst og auditiv kultur på festivalen. Med seminaret stiller LAK skarpt på vores forhold til byen, hverdagens og kunstens lyde.

Hør og oplev det hele d. 6. – 9. september 2012 på LAK festival.
Læs mere på www.lakfestival.dk

LAK samarbejder med nogle af de vigtigste aktører inden for lydkunst og eksperimenterende musik i Danmark: SNYK, Nordic Sound Art uddannelsen, forskningsenheden LARM på KU og Performance Design uddannelsen på RUC. Derudover har LAK i lokalområdet på Prags Boulevard 43, Amager allieret sig med PB43, KO-OP KBH, Prags Have og P.I.E. m.fl.

PRAKTISK
Web: www.lakfestival.dk
Facebook: www.facebook.com/Lakfestival
Adresse: Prags Boulevard 43 (PB43), 2300 København S.
Offentlig transport: Bus 5A/2A/Metro til Amagerbro St.

Åbningstider:

Torsdag d. 6/9: 17 – 23
Fredag d. 7/9: 17 – 01
Lørdag d. 8/9: 14 – 02
Søndag d. 9/9: 14 – 19

Forfatter: LAK - festival for nordisk lydkunst

Den 6. - 9. september 2012 omdanner arkitekter og designere i samarbejde med musikere og lydkunstnere den gamle fabriksgrund på Prags Boulevard 43 på Amager til en festivalplads, som vil syde og boble af ny eksperimenterende lyd, når LAK – festival for nordisk lydkunst – finder sted for første gang. LAK vil give dig fire dage tæt pakket med lyd i vidt forskellige afskygninger, og vise mere end 30 alternative koncerter og lydperformances, 10 lydinstallationer samt et seminar og forskningsoplæg om lydkunst og auditiv kultur. Lyden vil du finde ved at gå på opdagelse på fabriksområdet i de gamle depoter og kontorlokaler, de industrielle containere, tårnet og kældrene. Visionen bag LAK er at præsentere ny, eksperimenterende lydkunst fra Norden i helt unikke rammer. Derfor vil du på LAK kunne opleve en regnskov af skrot og lyd, et lydligt drivhus, en postindustriel højtaler-container, store vinylinstallationer, fine spinkle orgelmekanismer i pap og papir, en lyd-dampmaskine og meget, meget mere. Oplev det hele på LAK festival d. 6. - 9. september 2012.

Skriv et svar