Doner dine gamle musikinstrumenter!!!

Kunne du tænke dig at få dit udtjente musikinstrument udstillet og muligvis
bevaret for eftertiden i 8000 år?

Til august åbner den skotske kunstner Ruth Ewan et stort udstillingsprojekt på
Charlottenborg
i forbindelse med Copenhagen Art Festival.
Udstillingen omhandler musikarkæologisk forskning og fundne musikinstrumenter fra svundne tider. En stor mængde musikinstrumenter, der kendetegner vores samtid, vil blive udstillet på Charlottenborg, hvor et band vil spille en række koncerter på et udvalg af instrumenterne. Efter disse koncerter vil flere af instrumenterne blive ’lagt til hvile’ i en sø for at blive bevaret for eftertiden. Hvis du ligger inde med ét eller flere musikinstrumenter, du ikke længere bruger har du nu mulighed for at donere disse til udstillingsprojektet. Instrumenterne behøver ikke at være fejlfrie eller i god stand. Alt kan bruges!

Efter udstillingens afslutning vil de instrumenter, der måtte være intakte, blive doneret til
musikskoler eller lignende institutioner, der kan få glæde af dem.

Vi afhenter gerne dine instrumenter – uanset om det er fløjter eller flygler – bare fortæl os
adressen. Vi kører en lille lastbil rundt i KBH, som vil afhente instrumenter på alle onsdage i løbet af juli og august fra kl. 16-20.
Alternativt kan du komme forbi Charlottenborg med dine gamle instrumenter og aflevere dem i receptionen.
Enhver donation belønnes med en invitation til Ruth Ewans udstillingsåbning den 24. august, samt gratis adgang til de nuværende udstillinger på Charlottenborg.

Hvis du vil bidrage eller ønsker yderligere information om projektet kan du kontakte os på:

M: marialarsen@nullkunsthalcharlottenborg.dk
T: +45 20 92 24 62

Vi ser frem til at høre fra dig!
De bedste hilsner fra
Ruth Ewan og Charlottenborg

 

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar