Foredrag og filmvisning på Overgaden torsdag d. 24. maj kl. 19 – Tania Ørum + Georges Perec og Bernhard Queysanne: Un Homme Qui Dort

I forbindelse med Overgadens aktuelle udstilling Tingen – From the Greece Gropers Foundation har de to kunstnere, Jeuno JE Kim og Lasse Krog Møller, inviteret lektor ved Københavns Universitet, Tania Ørum, til at give en introduktion til 1960ernes avantgardebevægelse og den franske forfatter Georges Perec, der arbejdede på tværs af genrer og kunstformer. Hans litterære metoder har inspireret kunstnernes arbejdsproces og udstillingens konceptuelle opbygning.

Efterfølgende viser vi filmen Un Homme Qui Dort fra 1974 af Georges Perec og Bernhard Queysanne. Filmen er baseret på Perecs roman af samme navn og er ganske utraditionelt fortalt i 2. persons narrativ.

Tid: Torsdag d. 24. maj kl. 19-21
Sted: Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden Neden Vandet 17, København K
For yderligere information se www.overgaden.org
Der er altid gratis entré til udstillinger og arrangementer på Overgaden.

Skriv et svar