Unge dramatikere tester deres talent

I C:NTACT skriveskole har dramatikeren Line Knutzon udfordret 10 unge mennesker. De har fået fem uger til at skrive et stykke drama, der skal opføres på Betty Nansen Teatrets Prøvesal.

Hvordan bruger man sig selv og sit eget liv til at skabe fiktion? Hvordan finder man sin egen stemme og bruger den i sin historiefortælling?

Fem intense ugers undervisning afsluttes med åben reading. Mød op og oplev de unges tekster få et liv på scenen.

Kom og oplev 10 unge dramatikeres ilddåb, når deres tekster bliver instrueret og iscenesat af professionelle instruktører og skuespillere.

”Det har været et spændende forløb med meget på spil. Det er der altid, når folk begynder at skrive. Mærkelige karakterer vokser uventet frem, ofte til stor overraskelse for de skrivende”, siger Line Knutzon, der blandt andet har undervist de unge i forskellen på prosa og dramatik og i at udvikle et selvstændigt sprog.
”Når dramatikeren begynder at forstå sit eget sprog og sin egen teknik, vil det, dramatikeren har på hjerte automatisk og ubesværet vise sig.”

De fem uger er gået, og de unges manuskripter er klar til at møde et publikum. Line Knutzon understreger, at det ikke er færdige tekster, men en invitation ind i dramatikerens værksted, hvor de unge dramatikeres for første gang skal opleve deres karakterer tage form og deres tekster vil få et liv på scenen.

Tid og sted:
Betty Nansen Teatrets Prøvesal
Asgårdsvej 3, 1811 Frederiksberg C

Lørdag den 14. april kl. 15:00
Søndag den 15. april kl. 15:00

Dramatikere: Chanette Thea Elin, Christine Runøe, Fie Falslund Hansen, Jon Højlund Arnfred, Lina Ohlsson, Louise Kongegaard, Maja Østergaard, Rebekah Cromwell, Rosamaya Dickers-Eisner og Sebastian Kirkegaard
Underviser: Line Knutzon
Instruktør: Anders Lundorph
Skuespillere: Runi Lewerissa, Julie Carlsen og Johannes Lilleøre

Dramatiker og underviser Line Knutzon, instruktør Anders Lundorph og de unge dramatikere vil være til stede efter forestillingen. Kom og hør om projektet og stil dem spørgsmål om arbejdet hen imod reading-begivenheden.

Bestil gratis billettter på www.contact.dk. Der er kun 50 pladser pr. reading, så du skal være hurtig! Har du spørgsmål vedr. billetbestillingen, kan du skrive til billet@nullcontact.dk eller ringe på 33 29 6133.

C:NTACT er en selvstændig fond, der har til huse på Betty Nansen Teatret. Her samarbejder unge fra forskellige sociale, etniske og religiøse baggrunde med professionelle kunstnere om at skabe film-, radio- og teaterproduktioner baseret på deres egne historier. Læs mere om C:NTACT på www.contact.dk.

Skriv et svar