OPLÆSNING VED JOSEFINE KLOUGART

ONSDAG DEN 7. MARTS KL. 17.00
Den unge forfatterkomet Josefine Klougart læser op af debutromanen Stigninger og fald og af den nye roman Én af os sover, der netop er udkommet.

© Sofie Amalie Klougart

Hendes debutroman blev rost til skyerne, og hun er blevet kaldet den stærkeste yngre forfatter, vi har overhovedet. Nu har hendes tredje roman fået anmelderne til at juble igen. Mød Josefine Klougart på GL STRAND, hvor hun vil læse op og signere bøger.

Én af os sover handler om kærlighed og om at forlade og blive forladt. Romanen skildrer en ung kvindes smerte og desillusion og portrætterer hendes tab af kærlighed. Samtidig er det en beretning om umuligheden af helt at tage afsked og glemme, og en insisteren på at der findes en kærlighed, der overskrider tid og sted.

Josefine Klougart, født 1985, debuterede i 2010 med romanen Stigninger og fald, der blev indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris 2011. Den 17. februar udkom hendes fjerde bog Én af os sover på forlaget Rosinante. Josefine Klougart har læst kunsthistorie og litteraturhistorie på Århus Universitet og dimitterede fra forfatterskolen i 2010.

PRESSEN SKREV:

”Klougart er og bliver en mester”
– Lillian Munk Rösing, Information

”En af årets bedste romaner”
– Per Krogh Hansen, Berlinske Tidende

”En tænksom og henførende bog”
– Anders Juhl Rasmussen, Kristelig Dagblad

”Én af os sover er, med alle sine ornamenter, med sin intenst villede inderlighed, med sin genuint usædvanlige egenartethed og sin stærkt formede, på skift lakoniske og boblende prosa en fascinerende roman om kærlighed og kærlighedstab.”
– Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken

ONSDAG DEN 7. MARTS KL. 17.00 I FESTSALEN
Entré: 35 kr. (ekskl. entré til udstillingen) / Medlemmer gratis
Tilmelding på T: 33 36 02 60 / E: info@nullglstrand.dk
Én af os sover kan købes på stedet til 300 kr.
Se mere på http://www.glstrand.dk/udstillinger_aktuel.htm

 

Skriv et svar