Dexter Bang Sinister: De Homine Urbano

De Homine Urbano, 1970, detail from the rock band Ache's LP-cover

Onsdag 7. marts, 17.00 – 19.00 inviterer Kunsthal Charlottenborg til diskussion om De Homine Urbano
Eventet vil foregå i Mezzaninen og der er fri entré

Som en del af Dexter Bang Sinisters Research-program om psykedelia præsenterer Lars Bang Larsen en diskussion om De Homine Urbano, en banebrydende ballet, som havde premiere på Det Kongelige Teater i København i 1970. Deltagerne i dette arrangement er en række af kunstnerne, der stod bag balletten: Peter Schaufuss, berømt balletdanser og stifter af sit eget balletkompagni; Mikkel Scharff, aktør i den psykedeliske lys-gruppe Tezcatlipoca, samt Torsten og Finn Olafsson fra rock-bandet Ache.

 

Wednesday 7 March, 17.00-19.00 Kunsthal Charlottenborg invites you to a discussion about De Homine Urbano
The event will take place in the Mezzanine and admission is free

As part of Dexter Bang Sinister’s research into psychedelia, Lars Bang Larsen stages a discussion about De Homine Urbano, the extraordinary ballet that premiered at the Royal Theatre in Copenhagen in 1970. The speakers include a number of the original collaborators: Peter Schaufuss, the renowned ballet company director; Mikkel Scharff, from the psychedelic light group Tezcatlipoca, and Torsten and Finn Olafsson from the rock band Ache.

Skriv et svar