Tre studentermedhjælpere søges til web

Dansk Arkitektur Center (DAC) søger tre studentermedhjælpere til forskellige webopgaver – en til at opdatere og skrive til www.dac.dk og to til at assistere ved relanceringen af to websites. Start i primo/medio marts. Ansøgningsfrist: 27. februar 2012.

Vi forventer, at du:
• Er i gang med en videregående uddannelse og minimum på 2. studieår
• Har erfaring med at skrive tekst til websites
• Har gode samarbejdsevner og er glad for redaktionel sparring
• Kan arbejde selvstændigt
• Er positiv og fleksibel
• Kan overholde deadlines
• Har et skarpt øje for grammatisk korrekt sprog, både på dansk og engelsk

 

1: Har du flair for at skrive til web?

Til dac.dk søger vi en studerende til at hjælpe med løbende opdatering af indhold, blandt andet kalenderen og producere tekster til sitet, eksempelvis nyheder. Formentlig vil du også komme til at assistere med at relancere de to websites.

Vi lægger særligt vægt på din sans for at skrive flydende til web og i et korrekt sprog. Du vil indgå i en lille webredaktion og få indsigt i en dynamisk projektorganisation.

Omfang: 5-10 timer ugentligt hele 2012, evt. flere timer i foråret.

 

2: Har du erfaring med webredigering og CMS?

I forbindelse med relancering at to forskellige websites søger vi to studerende til at indgå i projektet, primært til at overføre, uploade og redigere indhold til de nye websites. Der bliver tale om en meget intensiv proces frem til lancering, det er derfor vigtigt, at du kan arbejde 20-25 timer ugentligt i perioden april, maj og juni.

Vi lægger særligt vægt på, at du har et minimum af erfaring med webredigering og Content Management Systemer. Derudover forventer vi, at du har en god forståelse for tekst, layout og brugervenlighed på nettet. Du vil indgå i et projektteam og være en del af processen med at re-designe, implementere og lancere de nye websites.

Omfang: 20-25 timer ugentligt i april, maj og juni, med henblik på at være tilknyttet i en længere periode.

 

Yderligere oplysninger fås hos webredaktør Sidsel Hartlev sha@nulldac.dk

Send din ansøgning via mail til job@nulldac.dk og skriv ”studentermedhjælper til web” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: senest den 27. februar 2012

Dansk Arkitektur Center er en projektorganisation, som arbejder med udvikling og formidling af viden om arkitektur, byudvikling og byggeri. Formålet er at skabe bred interesse for arkitekturen og dens rolle i samfundet samt at bane vej for nye idéer og udvikling på tværs af byggebranchen.

Skriv et svar