Kom til BOGHINTS:2012 fra læse-passionerede

D. 9. februar kl. 17.00 giver forlagsredaktører fra ”Rosinante & Co.” og ”Aben maler” samt en af husets litteraturelskende bibliotekarer hints om storslåede læseoplevelser på Københavns Hovedbibliotek i Krystalgade 15.

 

 

BOGHINTS:2012 er en form for live-anmeldelser, som du ikke har set og hørt dem før.

 

 

BOGHINTS:2012 byder på stunder med nyt og gammelt fra litteraturens verden – pyntet med anekdoter og hygge. Det er et sted, hvor læse-entusiaster kan møde ligesindede og få nye idéer til de næste læseoplevelser.

 

 

BOGHINTS:2012 vil vende tilbage igen og igen på Hovedbiblioteket: Anmeldere, bibliotekarer, forlag og andre litterære hoveder vil give kvalificerede hints til den gode læseoplevelse igennem hele 2012, hvor f.eks. de klassikere, som man altid har haft lys til at læse gøres spiselige, og der vil være arrangementer ”fra læser til læser”, hvor bibliotekets læserklubber kan dele ud af deres guldklumper.

 

Følg med på bibliotekets hjemmeside, når de næste BOGHINTS:2012 annonceres.

 

 

 

PROGRAMSAT d. 9. februar kl. 17-18-30:

 

Jacob Søndergaard, redaktør fra Rosinante & Co.

 

Steffen Rayburn Maarup, redaktør fra Aben maler

 

Susanne Balslev, bibliotekar i den skønlitterære afdeling på Hovedbiblioteket

 

 

 

Susanne Balslev fortæller om BOGHINTS:2012:

 

”D. 9. februar drejer det sig – for mig – ikke om klassikere eller for nyligt anmeldte bøger. På den måde adskiller bibliotekerne sig væsentligt fra boghandlere. Jeg glæder mig til at se læserne i øjenhøjde – og til at komme i kælderen og hente overraskelser frem. Jeg har endnu ikke besluttet mig helt for, hvilke bøger vi skal se på – der er så mange, jeg gerne vil fortælle om, men det bliver bøger, der kan rykke en læser”.

 

Laila Heskjær Myrick er også er bibliotekar i huset. Hun glæder sig ligeledes til BOGHINTS:2012:

 

”Folk har svært ved at finde nye bøger, enten låner folk bøger af en forfatter, de har læst før – eller de går efter nye bøger. Nu kan vi få åbnet boghylderne på en ny måde”, siger hun.

                     

Skriv et svar