Praktikant til kommunikation og publikumsudvikling

 

Kunne du tænke dig at udvikle og kommunikere kunst og kultur på nye måder?

Så er du måske vores nye praktikant. Vi søger en praktikant til at udføre kommunikations opgaver, publikumsudvikling og andre opgaver i forbindelse med gæstfrihedsprojektet Host Guest Ghost, der finder sted januar, marts og maj 2012.

DANSEhallerne på Carlsberg samarbejder med forskellige kunstmiljøer i København, der hver især inviterer en international kunstner til et to ugers residens. Det hele munder ud i en gratis event med kunst og suppe.

Host Guest Ghost er et publikumsudviklingsprojekt, der skal bygge broer til andre kunstmiljøer i København og hjælpe et nyt publikum ud til DANSEhallerne på det dragende Carlsberg.

Som praktikant vil dine arbejdsopgaver være relateret til PR- og kommunikation, herunder:

– Publikumsudvikling

– Udvikle nye kommunikationsstrategier – fx via installationer i Dansehallernes foyer

– Udarbejdelse og udsending af invitationer

– Særarrangementer

– Opdatering af website (dansehallerne.dk)

– Opdatering af Facebook-sider/Twitter

– Andet forefaldende arbejde

Vi forestiller os, at du er stud.mag. i fx Kommunikation, Dansk, Moderne Kultur, Dansevidenskab, Teatervidenskab, Visuel Kultur, Kunsthistorie, Musikvidenskab el. lign. Eller måske er du Danseformidler på Skolen for Moderne Dans. Du kan også være udøvende kunstner og har lyst til at få et indblik i, hvordan man formidler kunst på nye måder. Vi forventer, at du formulerer dig godt på skrift og – hvis du ikke allerede har kendskab til IT – er lærenem og hurtigt kan sætte dig ind i brugen af fx Twitter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Host Guest Ghost-sekretariatet og får kompetencer i at skrive og formulere dig præcist i forhold til modtageren, koordinere arbejdsopgaver og blive en del af produktionsholdet bag Host Guest Ghost. Praktikken er ulønnet.

 Praktikperioden begynder i januar 2012 til slutningen af maj 2012. Arbejdstiden vil være ca. 20 timer omugen. Der er mulighed for at forkorte perioden. Er du interesseret i at blive praktikant, så skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil i praktik hos Host Guest Ghost (max en A4-side) og send den til thilde@nulldansenshus.dk.

Ansøgningsfrist d. 2. januar 2012.

Host Guest Ghost-sekretariatet består af to personer og har til huse i Dansens Hus i DANSEhallerne på Carlsberg, hvor ca. 60 andre medarbejdere fordelt i Dansens Hus, Dansescenen, Dansk Danseteater og andre dansekompagnier har deres arbejdsplads. Dertil kommer en masse andre kreative kontorfællesskaber.

 Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Host Guest Ghost

Skriv et svar