Vil du i praktik på P3?

 

Hvert halve år tilbyder Danmarks Radio praktikantpladser á 4 – 6 måneder. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller fra andre videregående uddannelser, der har virksomhedspraktik som en del af deres studieforløb. Du er velkommen til at sende ansøgninger til et eller flere af programmerne, men praktikperioden foregår kun 1 sted.

 

Fordomsfrekvensen på P3 søger fordomsfuld universitetspraktikant

’Fordomsfrekvensen’ er P3’s ugentlige program, hvor vi tester danskernes fordomme. Og vi har brug for dig til at lokke fordommene ud af folk!

Hver lørdag 14-16 har vi en kendt (eller mindre kendt) gæst på besøg, der er ramt af fordomme. Gennem en skæv, uhøjtidelig, underholdende og alvorlig snak giver gæsten et indblik i hans eller hendes verden, og på den måde får vi ryddet lidt op i fordommene. Udsendelsen har et nyt tema hver gang. Det kan fx handle om christianitter, homoseksuelle, fodboldspillere, muslimer, pornoskuespillere, århusianere eller millionærer…

Som praktikant kommer du til at søge efter gamle klip i DR’s mediearkiv, lave voxpop om fordomme, researche på gæsten og selvfølgelig byde ind med dine egne fordomme, når vi planlægger programmet. Er du opfindsom, kreativ og har du mod på at komme med din egen mening, så er det dig vi ha brug for.

Praktikstillingen er på minimum 3 dage ugentligt og vi er fleksible mht. planlægning.

Send dit cv + ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du har lyst til at komme i praktik på Fordomsfrekvensen: fordomsfrekvensen@nulldr.dk

OBS: Praktikperioden løber fra februar til juli (eller efter aftale)

Vi glæder os til at møde dig!

Ansøgning skal sendes til vært, Rebecca Svensson på mail: rsve@nulldr.dk. Hun skal ha’ den senest d. 30/11. Der er samtaler d. 6/12.

 ——————————————————————————————

Dr.dk/p3 søger en universitetspraktikant

 

Webredaktionen på P3 er en lille eksklusiv klub på tre mand, der søger en universitetspraktikant.

Vi arbejder tæt sammen med vores dagsprogrammer og weekendsatsninger og har fokus på at give brugerne en nem adgang til alle de produkter, P3 laver.

Vi leverer historier med fokus på alt fra solsortens fødekilder over Caroline Wozniackis holdning til tennisstøn til dagens varme kartoffel i politikkens verden – og så holder vi et skarpt øje med dansk musik og leverer selvfølgelig indmad til P3’s Uundgåelige.

Vi arbejder også med formater og måder at gøre vores indhold tilgængeligt og lækkert for vores brugere – det er en evig udfordring.

P3 er et sted, hvor idéer kommer flyvende igennem redaktionslokalet i en susende fart, så du skal være klar til at gribe ind og flyve med.

Vi leder efter dig, der går uimponeret til opgaven og har lyst til at lære en masse om at arbejde et sted, der er i berøring med halvdelen af Danmarks befolkning på en uge.

Vi leder efter dig, der kan se det spændende i at være på et nyere medie i evig udvikling, som skal sparre og samarbejde med radiomediet, som er gammelt af dato – men udfordrende af natur.

Som praktikant kan vi tilbyde dig:

En redaktion, der arbejder på alle medieplatforme (web, video, foto og lyd) der dagligt leverer indhold fra P3s programmer, musiknyheder fra ind -og udland og som regel spiller en central rolle i store events som Danmarksindsamlingen, Roskilde Festival og Smukfest.

Mulighed for at byde ind med ideer og se dem få et liv.

Mulighed for at arbejde selvstændigt og få grundig efterkritik på dit arbejde.

Muligheden for at networke og få en god fod indenfor i Danmarks største mediehus DR Byen.

Et socialt og ungdommeligt arbejdsmiljø med dybt professionelle, yderst engagerede, inspirerende og ambitiøse kollegaer, som i visse tilfælde har papir på at være landets bedste.

OBS: Praktikperioden løber fra februar til juli (eller efter aftale)

Vi glæder os til at høre fra dig

De bedste hilsner dr.dk/p3

Send din ansøgning eller stil dine spørgsmål til Tine Godsk (tigh@nulldr.dk) eller Claus Larsen (clau@nulldr.dk) senest d. 30/11. Der er samtaler d. 5/12.

——————————————————————————————-

R.E.T.: Vi går hverken efter de højeste pander eller den laveste fællesnævner.

Vil du ha’ en plads på P3’s store formiddagsshow?

På Radioens Efterretningstjeneste på P3 er målsætningen at underholde, lege og tale med lytterne. Alle er velkommen til at være med, når vi sætter os i efterretningsstolen og kaster os over døgnrapporter, efterlysninger, rygter og andre spændende emner.

Så hvis du kan lide at vende tingene lidt på hovedet, finde det skæve i ”ligegyldige” begivenheder eller reality TV, og hvis du har mod på at byde ind med dine egne idéer? – ja, så bliver vi glade.  

Vi sender alle hverdage kl. 9-12 fra DR Byen i København.

Vi har brug for en praktikant, der vil lære at redigere, klippe og klistre i TV- og radioklip, researche sig frem til den særeste detalje om ugens gæst, fabrikere en selvopfunden quiz, tage telefoner, lave for-interviews og måske få muligheden for at fungere som Radioens efterretningstjeneste’s mand/kvinde i marken. Hvis det er dig, glæder vi os til at møde dig.

Læs mere om programmet på www.dr.dk/p3/ret                  

OBS: Praktikperioden løber fra februar – start juli 2011

Mail din ansøgning til R.E.T. – holdet: Jesper, Julie og Gry på mail p3ret@nulldr.dk senest d. 30/11. Der er samtaler d. 5/12.    

 ——————————————————————————————

VIL DU I PRAKTIK på P3’s største musikprogrammer: Det Elektriske Barometer og Smag?

 

Det Elektriske Barometer og Smag på P3 søger sammen én praktikant, der kan indgå i P3’s dynamiske, nysgerrige og vidende musikteam.

Det Elektriske Barometer har i 25 år været talerør for den alternative musik og ungdom. Den lytterbestemte hitliste krydres med lytterbreve og interviews fra ungdommens- og musikkens verden.  Programmet sendes søndag aften på P3 og universet lever døgnet rundt på websitet og vores facebook grænselandet mellem indierock, alternativ pop, singer-songwritere, electronica mm.

Du vil stifte bekendtskab med research, interviewteknik, produktion af indslag om musik og undergrundskultur til P3 samt opdatering og drift af webuniverset. Du brænder for alternativ musik og ungdomskultur og holder dig jævnligt orienteret. Gode ideer, initiativ og lyst til leg med lyd er et must.

Erfaring med lyd og web er ikke et krav, men en klar fordel.

Se og hør mere på dr.dk/barometer

 

P3s daglige musikprogram Smag på P3 – med værterne Le Gammeltoft og Nicholas Kawamura – søger en ny praktikant per 1. februar 2012.

Til næste år sender Smag på P3 søndag-fredag kl. 12-14.  Et typisk program indeholder formidling af ny musik og diverse elementer. Vi har jævnligt besøg af aktuelle P3-kunstnere, og stræber efter hver dag at præsentere ny musik på en personlig, underholdende, kompetent og flowstærk måde. 

Som praktikant hos os vil du indgå i vores lille redaktion bestående af de to værter og en producer. Du er med til de daglige redaktionsmøder, hvor vi former dagens program. Under udsendelsen skal du tage telefoner, sortere i alle vores SMS’er, opdatere vores facebook, hente gæster og holde styr på vores præmier.

Vi forventer en engageret og initiativrig praktikant, som kender programmet. Du skal både kunne byde ind med idéer og ikke være for fin til at brygge en kop kaffe til vores gæster. Desuden skal du selvfølgelig med, når vi rykker teltpælene op og sender fra diverse festivaler.

Til gengæld lover vi, at du i løbet af din praktiktid vil opnå en god forståelse af radiomediet, målgruppen, idéudvikling og generelt redaktionsarbejde.  Du vil desuden få et redigeringskursus. Stillingen er som udgangspunkt fuldtid mandag-fredag.
Har du spørgsmål til vores nuværende praktikant, så skriv til Nicole: nita@nulldr.dk

Ansøgning + CV sender du til Smag på P3s producer Marika: mloh@nulldr.dk  og Lucia Odoom på Det Elektriske Barometer: luod@nulldr.dk senest d. 30/11. Der er samtaler d. 2/12

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv et svar