Athelas New Music Festival søger praktikant til festivaladministrationen 2012

Er du i gang med en videregående uddannelse, hvor du beskæftiger dig med kulturformidling? Savner du praktisk erfaring med det?

Så kan Athelas New Music Festival tilbyde dig en meritgivende fuldtidspraktik i forbindelse med forberedelse og afvikling festivalen, som løber af stablen fra d. 18. -27. maj.

Athelas New Music Festival er Danmarks største festival for samtidsmusik, og holder for tredje år i træk til på Republique.

Festivalen inviterer de bedste kunstnere og ensembler indenfor ny musik fra ind-og udland, som i 2012 samles om et program, der hylder nutidige danske og franske kunstnere. Derudover arbejder festivalen bredt sammen på tværs af kunstarterne og skaber produktioner med partnere som Dansk Danseteater, Dansehallerne og Hotel Pro Forma.

I løbet af 10 dage vil der blive afviklet over 25 koncerter og andre arrangementer på teatrets lille scene og festivalcafeen.

 

Hvis du kunne tænke dig at være del af et miljø, der sætter formidling og præsentation af kunst, der er nyskabende, eksperimenterer og er nørdet, og som udfordrer musik i tværkunstneriske værker, er du hos Athelas New Music Festival kommet til det rette sted.

 

På baggrund af dine kompetencer og ønsker tilrettelægger vi dine arbejdsopgaver, hvor du  eksempelvis kan komme til at stå for at:

–        skrive pressemateriale og programtekster, der er fængende, inkluderende og brugbare

–        opdatere webmedier løbende og med sans for den gode historie.

–        holde kontakt til internationale kunstnere og presse og få dem til at føle sig velkomne.

–        arbejde med rekruttering af frivillige og få afviklingen af festivalen til at glide.

–        have kontakt til publikum, så det er velinformeret og får en god oplevelse hele vejen rundt.

 

Vi er et dedikeret hold og du skal på lige fod med resten af sekretariatet have mod på at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Samtidigt sparrer vi på kryds og tværs, så du kommer aldrig til at stå alene.

 

Som udgangspunkt kan vi tilbyde en tre måneders fuldtidspraktik fra 1. marts til 31. maj, men vi kan evt. tale om at forlænge eller forkorte perioden.

 

For spørgsmål kontakt festivalproducent Anne Sophie Gertz på tlf. 30 49 79 78 eller sophie@nullanmf.dkeller læs mere på anmf.dk

foto fra koncerten Tick Tack Tock i 2011

Send din ansøgning og CV til sophie@nullanmf.dk senest den 20. januar 2012.

 

Skriv et svar