PRAKTIKANT TIL FOTOGRAFISK CENTER

Fotografisk Center har eksisteret siden 1996. Vi viser seks til otte årlige udstillinger af kamerabaseret kunst med fokus på fotografi og video. Fotografisk Center er netop flyttet til nye, større og mere rå lokaler på Carlsberg.

Fotografisk Center søger en praktikant med særlig interesse for fotografi til at assistere med organisering af Fotografisk Centers udstillinger – herunder formidling.

Som praktikant i Fotografisk Center vil du komme til at indgå i alle dele af processen omkring det at producere en udstilling – herunder assistere med kuratering, fondraising, udstillingsopbygning, udstillingstekster og synliggørelse af udstillingen via sociale medier. Vi kan således tilbyde et alsidigt og lærerigt praktiskforløb, der giver en god indsigt i både kuratering og drift af et mindre udstillingssted med store ambitioner.

Ud over interesse for og viden om fotografi, video og samtidskunst generelt forventer vi, at du er god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, samvittighedsfuldt og struktureret. Vi forventer, at du i dit praktikforløb kan afse minimum tre dage eller ca. 20 timer om ugen i efterårssemesteret. Vi kan desværre ikke yde løn i forbindelse med praktikken.

For yderligere information kontakt Fotografisk Centers leder Kristine Kern på 3393 0996 eller kk@nullphotography.dk

Send en kort, motiveret ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer inden 12. September. Ansøgningen mærkes ’praktikant’ til stiles til:

Fotografisk Center

Carlsberg Tap E

Pasteursvej 14, 1.

DK – 1799 København V

Skriv et svar