PRAKTIKPLADS PÅ KRITIK

Tidsskriftet Kritik på Gyldendal søger en praktikant i efterårssemesteret 2011.

Vi søger en praktikant, der har lyst og tid til at lære tidsskriftsarbejdet at kende, er en god korrekturlæser og har god sproglig sans. Som praktikant kommer du til at deltage i det redaktionelle arbejde på alle niveauer. Dvs. du er med til redaktionsmøderne, hvor de kommende numre planlægges, du læser korrektur på det indsendte materiale og er med til den endelige opsætning af tidsskriftet hos grafikeren. Derudover vil praktikpladsen omfatte nogle opgaver relateret til digitaliseringen af Kritik.

Du skal beregne ca. 15 timers arbejdstid om ugen – med daglige møder i tiden op til deadline. Praktikperioden strækker sig fra august/september til udgangen af december og er ulønnet, men tages som led i din kandidatuddannelse og tæller 15 ECTS-point. 

Skriv om dig selv og hvad du har lavet tidligere til: kritik@nullgyldendal.dk.

Mange hilsner 
Maria Hesselager
Redaktionssekretær 

—-

Kritik er et peer-reviewet kulturtidsskrift med udgangspunkt i litteraturen. Tidsskriftet breder sig til de øvrige kunstarter, faggrene og aktuelle temaer i den videnskabelige og politiske debat og søger at skabe et skarpere syn på skønlitteraturen og dens forhold til samfund, kultur, videnskab og politik.
Redaktionen består af Frederik Stjernfelt og Lasse Horne Kjældgaard. Kritik udgives af Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A.S., Copenhagen. Læs mere om Kritik på www.kritik.gyldendal.dk.

Skriv et svar