Ledigt værelse på kvindekollegium

Kvindekolle i hjertet af København lige ved Kongens Have søger kvindelig studerende som lejer til et værelse fra 1. september.

Vi er et kollegium med kollektive tendenser og 11 kvinder i alderen 23-34. Vi er et individualiseret kollektiv, her er både plads til privatliv og samvær!Vi holder af øller/fest/folk&fæ på Byens Kro, hvidvin/guitar/sofahjørne på altanen og tv-krimi/strik/spooning om søndagen! Vi har valgfri fællesspisning mandag til torsdag, og alle tager en 1-2 madlavningstjanser om måneden. Vi får fælles grøntsager fra Københavns Fødevarefællesskab og spiser lækker mad, gerne linsedeller og quinoa; men vælter os også gerne i kød og kage!

Værelset er 16 m2, ligger på 5. sal, koster 2600 kr. pr. måned og har eget bad, entré og dejlig sydvestvendt fransk altan. Alskens dejlige aviser, TV og hyggekrog/spiseplads i køkkenet med samt fælles altan med sol hele dagen. Internet oprettes gennem Yousee. Ekstraudgift: 150 kr. til fællesmadvarer, løg, avis og tv m.m.

Lad os høre lidt om, hvem du er – vi går ind for mangfoldighed! Skriv et dejligt analogt brev med lidt info om dig selv, dine hobbyer, laster og drømme – og hvorfor du gerne vil bo i vores lille kvindekolle!

Ansøgningen sendes til:
Kollegiet Blanche
Køkken
Åbenrå 20
1124 København K

Ansøgningsfrist: fredag d. 29. juli 2011
Samtaler: ugen efter (uge 31)

Hvis det er dig, der skal bo her, vil vi gerne lige møde dig først og se om vi klikker. Du hører fra os, hvis vi vil se dig til samtale.

Glæder os til at høre fra dig!
På vegne af Blanche

2 meninger om “Ledigt værelse på kvindekollegium”

 1. Hej Kvinekoller,

  Før jeg udarbejder en større ansøgning os sender den her fra Oslo, vil jeg lige høre om det er ok. at jeg studerer i Malmø? Der er nemlig nogle kollegier som ikke tillader dette :)

  De bedste hilsner, Isabel

 2. Kære Kvindekolle.
  Er det muligt at få svar på ens ansøgning lige meget hvad. Har oplevet så mange gange at mit brev er gået tabt i posten. Så ville bare være rart hvis det var muligt :)
  Håber stadig at høre fra jer.
  Venligste Hilsner Luna Mia Tindbæk

Skriv et svar