Gratis billetter til Thomas Iratus

Som bruger af KUKUA har du nu mulighed for gratis at komme ind og se forestillingen Thomas Iratus på lørdag d. 7. kl. 17. og søndag d. 8. kl. 15 på Københavns Musikteater.

Så længe billettter haves kan disse reserveres på billet@nullkobenhavnsmusikteater.dk eller afhentes på Musikteatret Kronprinsensgade 7, fra én time før forestillingen. Husk at henvise til invitationen på KUKUA.

Thomas Iratus spiller også mandag d. 9. kl. 20, hvor der efter forestillingen vil være mulighed for at stille spørgsmål til dramatiker og instruktør Kristian Husted.

Thomas Iratus

af Kristian Husted og Teater Yel Kayé

Et afro-europæisk samtidsteaterprojekt om fortidens sår og Historiens genkomst

Thomas Iratus er frugten af et møde imellem en rådvild dansk studerende og en ægte, men lettere manisk, vestafrikansk historiefortæller tilbage i 2005. Seks år senere mødes de igen i et fælles forsøg på at rense samtiden for had og forsmåelse, uvidenhed og fremmedfrygt. Med dans, djembe og det levende ord som eneste våben kaster de sig ud i et umuligt forsøg på at læge fortidens sår.

Thomas Iratus er et enestående samarbejde imellem Afrika og Europa. Pengene er europæiske, og rytmerne er afrikanske. Men budskabet er universelt.

Forestillingen er på fransk med danske undertekster og spiller på Københavns Musikteater Kronprinsensgade 7, 1114 København K følgende dage:

fredag d. 6. maj kl. 20 / lørdag d. 7. maj kl. 17 /søndag d. 8. maj kl. 15 / mandag d. 9. maj kl. 20.

Billetter koster 120 kroner i løssalg, 50 kroner for unge under 25 år, og 35 kroner hvis I er en gruppe på minimum 5 unge.

Billetter kan købes på Københavns Musikteater, hverdage mell. 13 og 15 på telefon 3332 5556, eller bestilles pr. mail: billet@nullkobenhavnsmusikteater.dk samt online på billetten.dk

Læs mere på: www.thomasiratus.eu

Skriv et svar