14. april kl. 17 NIKOLAJ NOW: En aften med ArtReach

14. april kl. 17 NIKOLAJ NOW: En aften med ArtReach

En aften med fokus på Nikolajs outreach-satsning ArtReach.

ArtReach er navnet på et omfattende og tværfagligt samarbejde mellem kunstnerenKenneth Balfelt, kunstnergrupperne Parfyme og YNKB/Morten Bencke og lokale kulturhuse og biblioteker samt unge mennesker tre steder i København. Projektet vil med sit stedsspecifikke engagement bidrage til inklusionen af lokale unge som aktive medskabere i deres eget miljø via kunstneriske processer, der bygger på og tager afsæt i netop deres kompetencer.

ArtReach er altså dels tre konkrete kunstprojekter og dels en undersøgelse af hvordan kunsthallens kuratoriske og formidlingsfaglige opgaver og muligheder kan udvikles i forhold til et polycentrisk og relationelt bestemt værkbegreb, der har udgangspunkt i sociale rum uden for Nikolaj i tæt dialog med udvalgte befolkningsgrupper. Kunstrådet finansierer projektet, som slutter i december 2011, hvor en præsentation af projektets viden og erfaringer samles i en dokumentarfilm, en publikation og ikke mindst i en kunstnerisk manifestation i Nikolaj.

Mød kunstnerne, kuratorerne og deltagerne i projektet, og hør om dilemmaer og udfordringer fra processen so far. Vær med til at revse, rose og ransage de etiske og æstetiske mål og midler i Nikolajs outreachbaserede arbejde.

Entré til arrangementet: 20 kr (giver samtidig adgang til den aktuelle udstilling: Gil & Moti: Totally Devoted to You).

Ingen dankort, kun kontanter.

Skriv et svar