to praktikanter søges til udstillingen ”Forunderlige fortællinger fra hele verden”

Søndre Campus Lab, Erhvervsudviklingsafdelingen på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet søger to praktikanter til udstillingen ”Forunderlige fortællinger fra hele verden”

BIBIANA – Forunderlige Fortællinger

Udstillingen Forunderlige Fortællinger BIBIANA – Forunderlige Fortællinger er en udstilling af unikke illustrationer og førende børnebogsfortællinger fra hele verden. Værkerne udlånes af den internationale biennale for børnebogsillustrationer BIBIANA, International House of Art for Children, Bratislava, Slovakiet.

Udstillingen finder sted fra 2.september til 6. november 2011 i Field’s 800m2 store Exhibition Zone i Ørestad.

Udstilling, workshops, events og skoletjeneste

Udstillingens sigte er, at bringe en samling af verdens førende børnebogsillustrationer til Danmark, så børn og voksne kan opleve illustrationens kraft i stort format. Det er endvidere ambitionen, at skabe et enestående udstillingsunivers i børnehøjde og gøre udstillingen innovativ, interaktiv og engagerende.

Hvem står bag?

Udstillingen løftes af et tværfagligt partnerskab mellem Søndre Campus Lab, udviklingsselskabet By og Havn, Ørestad Kultur og Fields samt en række private erhvervspartnere. Tilknyttet er et professionelt udstillingsteam og en tilsvarende professionel kommunikationsvirksomhed. Arbejdet er påbegyndt i marts 2011 og forventes endeligt afsluttet december 2011. I forbindelse med udstillingen etableres en undervisningstjeneste til folkeskolerne og der udvikles og afholdes workshops og events for både fagfolk og det brede publikum.

Vi søger to praktikanter, en praktikant til kulturproduktion og en til bylivsudvikling

Vi søger to praktikanter til at indgå i alle aspekter af udstillingsforberedelsen og til at deltage i afviklingen af udstillingen. Som praktikant i Søndre Campus Lab i BIBIANA kommer du til at stifte bekendtskab med alle faser og aspekter af at opsætte og arrangere en større udstilling; herunder planlægning, formidling, funding og administration og du vil få mulighed til at deltage i selve afviklingen af udstillingen også.

Praktikstillingerne følger to tæt forbundne spor:

1. Kulturproduktion: Udvikling og dokumentation af udstillingskoncept, læringspotentiale og udstillingens forløb, herunder analyse og videnopsamling.

2. Bylivsudvikling: Deltagelse i udarbejdelse af en model for en ny og levende kulturplatform i et utraditionelt byrum, som ikke normalt benyttes til kulturformål. En del af arbejdsopgaven vil være registrering og videnopsamling omkring kulturbegivenheders betydning for den byplanmæssige udvikling i en ny bydel samt dokumentation af samspillet mellem aktørerne bag BIBIANA-projektet.

Begge praktikstillinger vil indebære registrering og analyse af udstillingens besøgende samt interviews af gæster og involverede. Som praktikant vil du tage del i en dagligdag, hvor der er plads til både at arbejde selvstændigt og tænke kreativt.

Hvornår?

Praktikperioden er 6 måneder. Praktikopholdet er ulønnet, og arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Vi søger praktikanter, som kan tiltræde hurtigst muligt og som ønsker at følge projektet fra start til slutfasen. Vi holder 2 ugers sommerferie i uge 29 og 30.

Hvem er du?

Du har en BA og er begyndt eller begynder indenfor nærmeste fremtid på din kandidatoverbygning. Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde disciplineret og målrettet og har gode skriveegenskaber og meget gerne erfaring med kulturformidling og bylivsudvikling.

Ansøgning og CV sendes per mail til erhvervsudviklingschef Janne Bech (jbech@nullhum.ku.dk), som du også kan kontakte på tel: 24803886, hvis du har spørgsmål til praktikstillingerne. Angiv studieretning, tilvalg, særlige interesseområder og kompetencer i din ansøgning.

Din ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag d. 2. maj 2011.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv et svar