REPUBLIQUES rå, unge OTHELLO til fordelagtig pris

Republiques OTHELLO henvender sig til dig, der kræver ungt bid og underholdning. Det har vi taget konsekvensen af og lavet tre ekstraforestillinger den 7. +14. + 21. marts kl. 20.00. Her er de første 100 billetter til ½pris, og for unge under 25 år er billetprisen kun 60 kr. (normalt skal man være en gruppe på minimum 15 personer for at opnå den pris.)

Se videotrailer for forestillingen her.

 

Lidt om forestillingen:

Othello er general og lykkeligt gift med Desdemona. Men en af hans mænd, Jago, hader Othello, fordi han valgte Cassio som løjtnant i stedet for ham. Samtidig frygter han, at Othello har været sammen med hans kone Emilia. Jago vil have hævn.

Med sanseligt nærvær og et råt, intenst udtryk har Republiques hold af unge, spændstige skuespillere taget et radikalt greb på Shakespeares drama fra 1603. Der er skåret i både rolleliste og tekst, renæssancekostumerne er skiftet ud med strutskørt og cowboyhat, og det klassiske drama om hævn, intrige og jalousi er gjort brandaktuelt med masser af glimt i øjet.

 

Sanselig, visionær, fornyende og begavet

Børsens Lars W. Wallenberg giver 5 ud af seks stjerne og kalder forestillingen ”sanselig, visionær, fornyende og begavet”, ”… en ubetinget øjenåbner” og skriver også: ”At denne opsætning glimter skyldes, at samtlige skuespillere leverer stjernespil i den grad, så det mentale blod nærmest står ud under neglene på dem.”

 

Instruktør: Anders Lundorph 

Skuespillere: Martin Geertz, Morten Christensen, Line Bie Rosenstjerne, Joen Højerslev, Morten Burian og Mads Rømer Brolin-Tani

Ekstraforestillinger til Othello: Mandagene den 7. +14. + 21. marts kl. 20.00.

Billetpris på mandage: unge under 25 år kr. 60. De første 100 billetter til hver forestilling sælges til halv pris (kr. 145, 123 & 98).

Billetter kan bestilles på 70 20 10 31 eller billet@nullrepublique.dk.

Hvor: Republique Lille Scene – Østerfælled Torv 34, 2100 København Ø

Skriv et svar