2. marts kl 16 Talk med kurator Georges Rabbath (LB) og kunstnergruppen Wooloo (DK) i Nikolaj Kunsthal

2. marts kl 16 Talk med kurator Georges Rabbath (LB) og kunstnergruppen Wooloo (DK) i Nikolaj Kunsthal

Talk med den libanesiske kurator Georges Rabbath, der skal kuratere den libanesiske pavillon ved den 54. Venedig Biennale og den danske kunstnergruppe Wooloo, der er en del af den libanesiske pavillon under biennalen.

George Rabbath og Wooloo vil samtale om baggrunden for og arbejdet med det libanesiske bidrag til årets Venedig Biennale. Det er kun anden gang, at Libanon er repræsenteret på biennalen, og forud for dette års deltagelse ligger mange kuratoriske overvejelser. Wooloo vil fortælle om deres konkrete projekt til Venedig Biennalen, der lægger sig op ad deres tidligere projekt New Life Copenhagen. Læs mere om Wooloo her

Skriv et svar