Knudepunkt – international konference om rollespil

Invitation til Knudepunkt og Nordic LARP Talks

Hej med jer

Jeg skriver her, da jeg er involveret i at organisere konferencen Knudepunkt og tænkte at det måske kunne interessere mine medstuderende på IKK.

Knudepunkt er en international designkonference med fokus på rollespil og deltagere fra hele verden vil til februar mødes i Danmark for at snakke om nye perspektiver på rollespil som medie. Som noget særligt i år er konferencen blevet åbnet op for interesserede fra andre deltagelsesorienterede medier som teater, performance, byudvikling, computerspil og eventkultur.

Jeg kan varmt anbefale både en tur til Knudepunkt og Nordic Larp Talks, der er meget inspirerende begivenheder og gode muligheder for at møde internationale performere, designere og forskere på området.

Knudepunkt – Welcome on board – 18. februar
www.knudepunkt.org/welcomeonboard
Dagsbillet 300 kroner

Nordic Larp Talks – 16. februar
kl. 19:00 Huset i Magstræde
www.nordiclarptalks.org
Fri adgang

Skriv et svar