KONFERENCE I KØBENHAVN – KUNSTEN AT SKIFTE SCENE

Konferencen ‘Kunsten at skifte scene’: et fyrtårn for kulturlivet i 2011

Center for Kunst & Interkultur inviterer i samarbejde med Nordisk Kulturfond, Audiences Europe Network og en gruppe nationale kulturinstitutter til konference om inklusion, casting, publikum, forandring og nye vaner i tv-, radio-, film- og teaterbrancherne.

Er der penge i at tænke i kulturel mangfoldighed?
Koster det ikke at tænke i kulturel mangfoldighed?Hvordan håndterer den nordiske teater- og filmbranche bedst de forandringer, som udspiller sig i samfundet og i befolkningerne som følge af globalisering, internationalisering og indvandring?

Spørgsmålene søges besvaret på en konference i København sidst i januar, hvor vi har inviteret en række talere, der regnes blandt verdens mest markante tænkere, aktører og eksperter inden for emnerne kulturel mangfoldighed, interkulturelle kompetencer og inklusion.

Nedenfor kan du læse om de enkelte sessions og se listen over talere, som stadig løbende udvides – en forsmag på, hvad konferencen vil komme til at byde på. Det færdige program udsendes til de tilmeldte deltagere. Tilmeldingsfristen er den 14. januar.

Med konferencen ønsker vi at sætte fokus på udveksling af viden, erfaringer og visioner. Programmet afspejler, at vi ønsker et intensiveret nordisk interkulturelt samarbejde og at vi anerkender at en stor del af inspirationen til vores partnerskaber og projekter bl.a. kommer fra USA, UK og en række centrale aktører i EU. Talerrækken er professionel og udvalgt med omhu, således at både videns- og underholdningsværdi er af høj kvalitet. Vi arbejder frem til jul med at fastlægge programmet, men kan allerede nu, som det fremgår af programmet, afsløre et par af vores hovedtalere. Vi har lægt vægt på, at alle sessions og workshop faciliteres af professionelle personer med indsigt i både deltagere og temaer.

Tid og sted
Tid:
2010-01-24 09:30:00

Sted:

Filmhuset, Gothersgade 55 1123 København K

Pris:

600/1000/1200

Link:

Tilmelding på www.cki.dk/konference eller conference@nulldcai.dk

Forfatter: Center for Kunst og Interkultur

Kulturel mangfoldighed i dansk kulturliv Center for Kunst & Interkultur (CKI) er et nationalt videns-, kompetence- og formidlingscenter for interkultur og kulturel mangfoldighed. Centret arbejder med udvikling af et kulturelt mangfoldigt kulturliv, både på nationalt plan og i forhold til hvordan dansk kunst præsenteres i udlandet. Centret formidler viden og erfaringer mellem landets kunstnere og kunstinstitutioner med det formål at udvikle og styrke de interkulturelle kompetencer i kunst- og kulturlivet.