Særtilbud til gæstespillet SLÅET HJEM på Teater GROB

Natten til d. 13. august 2009 blev Brorsons Kirke på Nørrebro ryddet for afviste irakiske asylansøgere, hvilket skabte meget debat og meningsdannelse i befolkningen og medierne. Nu er dilemmaet om de afviste irakiske asylansøgere tilbage på Nørrebro, denne gang i teaterstykket SLÅET HJEM på Teater Grob fra d. 24. november.

Teater Katapult står bag dramaet om en dansk familie, hvor kærligheden er tæt på total opløsning; om politibetjenten Bjørn, der var med under rydningen af Brorsons Kirke; om konen Helen, der slår sin mand; om aktivist-sønnen Anders, der trodser familien og systemet; og om den irakiske flygtning, der forsøger at overleve med kærligheden i behold.

SLÅET HJEM er en forestilling om magt og afmagt i privatlivet såvel som på samfundsplan. Stykket går tæt på politimanden Bjørns afmægtige forhold til konen Helen og sønnen Anders. Bjørn har ikke set sin søn i over 2 år, men ved demonstrationerne for rydningen af de afviste irakiske asylansøgere står Bjørn og Anders pludselig ansigt til ansigt igen. Konsekvenserne for familiebåndet vokser i takt med, at demonstrationerne udvikler sig, og spørgsmålet om man skal følge sit hjerte og trodse loven bliver sværere og sværere at svare på.

Vi forestiller vi os, at I på KUKUA vil finde denne forestilling yderst interessant og ikke mindst relevant for jeres studie og arbejde. Derfor vil vi meget gerne tilbyde jer billetter til særpris til de tre første spilledage, som vi håber I har mulighed for at benytte jer af.

MEDVIRKENDE

Instruktør: Mikkel Flyvholm

Dramatiker: Katrine Sekjær

Skuespillere:Thomas Bang, Sarah Gottlieb, Thomas Knuth-Winterfeldt

Scenograf: Jesper Corneliussen

Lyddesigner: Marcus Hjelmborg

Læs mere om forestillingen www.grob.dk

Billetter til særpris: 25. nov. kl. 20.00, 26. nov. kl. 20.00 og 27. nov. kl. 17.00

Generel spilleperiode: 24. nov. – 4. dec.

Særpris til KUKUA: Kategori B: 100 kr. (normalt 175 kr.) Kategori C: 60 kr. (120 kr.)

Sted: GROB, Nørrebrogade 37, 2200 København N, Tlf: 35 300 500

Billetter til særtilbuddene kan bestilles på

tlf.: 35 300 500 eller på mail: billet@nullgrob.dk

Vi håber at se mange af jer på Teater GROB

Mange hilsner

Teater Katapult og GROB

Skriv et svar