Ny Werner Herzog-film på DOX!

Den 4. til 14. november 2010 er den danske dokumentarfilmfestival CPH:DOX på programmet i København for 8. gang. I år dækker kukua festivalen.

Her i sidste øjeblik inden det går løs den 4. november, har CPH:DOX gjort noget af et scoop. Festivalen præsenterer Werner Herzogs nye dokumentar Happy People: A Year in the Taiga (IMDb) i europæisk premiere.

Herzog, der har lavet film lige fra Antarktis over Sydamerika, U.S.A. og Mellemøsten, har denne gang besluttet sig for at give et indblik i livet i byen Bakhtia i det allerkoldeste Sibirien. Byens beboere og deres oldgamle traditioner er blevet fulgt i et år, og hvis Herzog har lavet Happy People i sin sædvanlige stil, er beboernes udsagn krydret med originale og overraskende kommentarer og spørgsmål sagt med umiskendelig Herzog-accent.

Filmen vises lørdag 6/11, tirsdag 9/11 og lørdag 13/11, alle dage i Grand Teatret. Du kan købe billetter på http://www.grandteatret.dk og læse mere om filmen på CPH:DOX’ hjemmeside.

Skriv et svar