Skal du på CPH:DOX? Kom til nyskabende DokumentarKoncert 9. november og oplev en af de vigtigste danske komponister, Bent Sørensen, helt tæt på!

SCENATET vs. MICHAEL MADSEN

Oplev Bent Sørensens dobbeltbundede, egenartede musik i den originale nyfortolkning af den klassiske portrætkoncert, som filmmageren Michael Madsen (‘Into Eternity’, 2009) i samarbejde med kurator Anna Berit Asp Christensen og det danske avantgarde-ensemble SCENATET åbner op for med det nyskabende koncept ‘DokumentarKoncert’.

Udgangspunktet er en stumfilmisk skildring af Bent Sørensens dagligdag, der mest består af en hjemlig tullen rundt mellem kaffemaskinen, klaveret og computeren. Ensemblet akkompagnerer disse hverdagsagtige situationer med en liveopførelse af Sørensens vigtigste værker – heriblandt udgaver af hans værker skrevet eksklusivt til SCENATET.

Det rumskibeligt svævende kamera tilfører musikken den stillebenede virkelighed en nærmest magisk, fremmedartet karakter, som hvis Sørensens hjem var blevet invaderet fra det ydre rum. Et knitrende kontrastfuldt clash mellem billede og lyd, realitet og abstraktion, hjemlig idyl og modernistisk science fiction.

DokumentarKoncerten er støttet af Århus Kommune, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA’s Nationale Midler samt Sonning Fonden.

SCENATET vs. MICHAEL MADSEN
DOX:CLUB på TEATER GROB
Tirsdag d. 9/11 kl. 19:00
Entré: 70 kr. + gebyr

Det er en god idé at købe billetter allerede nu, da der er et begrænset antal pladser. Billetbestilling her: http://www.cphdox.dk/d/a2.lasso?arr=463

DOX:CLUB er en underafdeling af AUDIO:VISUALS som er CPH:DOX’ splinternye koncertprogram dedikeret til arrangementer, der kombinerer visuel kunst og livemusik på nye og udfordrende måder. Alle DOX:CLUB arrangementerne foregår på Teater Grob.

Se mere information på CPH:DOX’s hjemmeside via dette link:
http://www.cphdox.dk/d/a2.lasso?d=2009902&l=0&n=1223

Skriv et svar