Supermen of Malegaon, af Faiza Ahmed Khan

HUSK at det er nu på søndag at man kan se eller gense den fantastiske dokumentarfilm, Supermen of Malegaon.!

Til alle dem som ikke kunne nå at se filmmen i My World Images festivalen er der nu mulighed for at se eller gense den fantastiske dokumentarfilm, Supermen of Malegaon, og være med bag kulisserne i Faiza Ahmad Khans uimodståeligt morsomme og varme ’making of’, der vidner om filmmediets forføreriske tiltrækning og universelle popularitet.

Malegaon, en lille by gemt væk i nærheden af hjertet af Indien, er trængt at lokale spændinger og er under hårdt økonomisk depression.
For at undslippe den barske virkelighed, søger dens ibdbyggere tilflugt i den fantastiske verden af film. Denne passion har ansporet en gruppe af biograf-entusiaster til at lave deres egne film –quirky, lavbudget, socialt bevidste og sjove parodier af Bollywood film. Deres ambition er vokset og nu er de klar til at tage fat på Hollywood og Superman.
Vi følger dem på denne rejse. Til tider sjov, tragisk, kontemplativ. Altid varm og engagerende. Og som filmen begynder at tage form, gennem ordninger og fremgangsmåder, der er sublimt geniale, simpelthen bizarre og rent hysteriske, opdager vi også langsomt Malegaon selv. Et mikrokosmos, der udtrykker og afspejler kompleksiteten i en moderne lille by Indien. Hvor det moderne og det traditionelle smelter sammen, hvor ekstrem fattigdom og ekstrem rigdom er naboer, forvirrende i sin mangfoldighed, fanget i self-made skæbner, med en ånd, der aldrig kan besejres. Filmen er en hyldest til den ånd, som gør det muligt, for supermennesker fra Malegaon at lave Malegaon’s Superman.

Filmen vil blive introduceret af Satyadev Barman (DK / India).

OBS-Begrænset antal pladser, så husk at komme i godt tid.
Dørene åbnes en halv time før arrangementet. (først til mølle princippet)

Skriv et svar