En Anden Verden 3.0

 

Med teknologien som medspiller har kunst-gruppen Birds Walk skabt en moderne forestilling, om den virkelighedsflugt vi alle gør brug af. EN ANDEN VERDEN spillede på VILDSKUD festivalen i august og er blevet udvalgt som Pletskud af arrangørerne. Derfor spiller den igen 29. september – 1. oktober 2010 i teaterHUSET.

”At skrive er en flugt fra denne uudholdelige virkelighed” – Tove Ditlevsen.

Forestil dig teknologien som medspiller, fugle der flyver i slowmotion, en 70-årig transvestit og Andy Warhol- inspirerede screen tests. Birds Walk arbejder i EN ANDEN VERDEN med en dualistisk tilgang til virkeligheden. Krop og video transformeres gennem en leg med mediet, og tilslører hvad der er virkeligt, og hvad der er iscenesat.  – Hvor virkelig er din virkelighedsflugt? Forestillingen bliver skyggestolket som en integreret del af krop og video.

 

EN ANDEN VERDEN spiller 29. september, 30. september og 1. oktober 2010. Alle dage kl 19:00 på Planeten i teaterHUSET, Rådhusstræde 13, 1466 Kbh K

Billetbestilling og information: www.vildskud.dk

Koncept/scenografi/musik: Birds Walk

Performer: Ove Larsen, Kim Wrang Henriksen og Lisa Bregneager Larsen

Tegnsprogstolke: Marie Sjølund og Bolette Bjerre

Se mere på: www.birdswalkgroup.wordpress.com

Forfatter: Birds Walk

Kunstgruppe der arbejder med performance kunst.

Skriv et svar