Tjen penge med ‘GROB SQUAD’

Her på teater GROB laver vi ofte en slags happenings, der skal skabe opmærksomhed omkring teaterforestillinger samt andre arrangementer på teatret.

I forbindelse med forestillingen ”Texas” delte vi GROB balloner ud i hele Kbh med store dollartegn på.

Til gæstespillet ”Postbox DDR”, gjorde vi med uddelingen af 800 gratis agurker folk opmærksomme på forskellen mellem øst- og vesttyskland.

Senest har vi hængt 1500 efterlysningsplakater op på gader og stræder, for at gøre opmærksom på vores gæstespil ”Blondinen, Brunetten, Svinet & Sengen”, der handlede om sex, overgreb og manipulation.       

For at få vores budskab så bredt ud som muligt, har vi brug for mange hænder. Derfor har vi oprettet et GROB SQUAD, der består af en masse teaterinteresserede unge mennesker, der med ca. en uges varsel kan rykke ud og hjælpe med uddeling, ophæng, opråb osv. Der ligger ca. 2-3 timers arbejde i det pr. gang og lønnen er 120 kr. i timen + 2 fribilletter til den aktuelle forestilling. Vi kontakter hele korpset ca. 1 uge før auktionen skal finde sted og håber på så mange tilmeldinger som muligt. Ud over lønnen samt fribilletterne, bliver squadmedlemmerne naturligvis også inviteret med til vores store sommerfest, sammen med alle andre, der har arbejdet på GROB i den aktuelle teatersæson.  

Da vi ved, I er nogle friske folk der, ligesom os, brænder for teatret, tænkte vi, at dette arbejde kunne være noget for jer. I tilmelder jer GROB SQUAD ved at skrive til squad@nullgrob.dk.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer

Mange hilsner

GROB SQUAD

Skriv et svar