Artist talk med Peter Martensen onsdag den 18. august

Onsdag den 18.august kl. 17.30 

I anledning af, at en række af Peter Martensens værker – alle sort-hvide – vises på Ordrupgaards sommerudstilling af dansk samtidskunst Nuancer af Sort, giver Martensen en såkaldt artist talk

”De ideer, jeg får, stammer fra de to strømme af billedindputs. De indre og de ydre billeder”, fortæller billedkunstner Peter Martensen. Om billederne, der siden bliver til Martensens kunst, siger han: ”De indre billeder kommer i glimt. De kan være affødt af noget, jeg har hørt, eller noget der bare dukker op uden forklaring. De ydre billeder er fotos, jeg ser i avisen, på tv, eller blot på gaden, som påvirker mig og fænger mig af en eller anden grund”. Et af de store Martensen-værker, Ordrupgaard viser, er Aktstudie, 1996; et værk, der leder tankerne hen på de verdenskendte sort-hvide fotografier fra Nürnberg-processerne i 1940’erne efter nazisternes forbrydelser mod menneskeheden.

Læs mere om Peter Martensen her 

Pris Voksne: 180 kr./ Pensionister 155 kr./ Studerende: 150 kr./ Medlemmer af Impressionistklubben 80 kr. (alle priser er inklusiv entré til museet.)  

Tilmelding nødvendig på ordrupgaard@nullordrupgaard.dk eller på tlf. 39 64 11 83 mandag -fredag kl. 9 – 12.30

Museet lukke kl. 19 så det anbefales at se udstillingen inden foredraget

Skriv et svar