FashionForum.dk søger skrivende praktikant

Modebranchens foretrukne websted FashionForum.dk søger praktikant med skriveerfaring og et godt indblik i erhvervsstof og mode.

Vi tilbyder: Masser af journalistiske opgaver, erfaring med kommunikation og gode muligheder for at opdyrke et netværk på verdens bedste arbejdsplads i hjertet af København.

Vi forventer: Du har skriveerfaring (også gerne erfaring med webjournalistik) og er ikke bange for at gribe røret og ringe kilderne hjem. Du kender helst til erhvervslivet og kan ideelt formidle nyheder fra et brancherelevant perspektiv (regnskabsstof, markedsanalyser, aktiekurser, mm). Du kender også til modebranchen – og så arbejder du struktureret, selvstændigt og effektivt.

Dine arbejdsopgaver: Du bliver kastet direkte ud i at finde og skrive nyheder til FashionForum.dk og idéudvikle nye temahistorier og artikelserier med fokus på den danske modebranche. Du kommer til at udfærdige pressemeddelelser, interviewe branchefolk og repræsentere FashionForum.dk ved diverse branchearrangementer. Derudover vil der være diverse praktiske ad hoc opgaver for både redaktøren og kontoret.

ANSÆTTELSE: snarest muligt

ARBEJDSTID: ca. 37 timer om ugen i efterårssemestret 2010.

ARBEJDSSTED: Kronprinsensgade 13, 4. – 1114 Kbh. K

Send ansøgning + CV til journalist Naja Helene Hertzum: naja@nullfashionforum.dk

Om FashionForum.dk

FashionForum.dk er modebranchens foretrukne website med nyheder, interviews, tendenshistorier, blogs og ny modeforskning.

FashionForum.dk hører under Modezonen, der blev oprettet i september 2008. Modezonen er den første af fire oplevelseszoner, som Erhvervs- og Byggestyrelsen har taget initiativ til.

Modezonens formål er, at give hele den danske modebranche en fælles platform, der skal ruste os i den globale konkurrence. Modezonen og FashionForum.dk deler kontor med Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week.

Skriv et svar