Praktikplads på tidsskriftet Kritik

Tidsskriftet Kritik søger en praktikant pr. 15. august (sidste ansøgningsfrist d. 15. juli).

Vi søger en praktikant, der har lyst og tid til at lære forlagsarbejdet at kende, gerne med høgeøjne for komma- og slåfejl, og en god sproglig sans. Du kommer til at deltage i det redaktionelle arbejde på alle niveauer. Du er med til redaktionsmøderne, hvor vi planlægger de kommende numre, registrerer og læser korrektur på det indsendte materiale. Derudover vil praktikpladsen omfatte en del arbejde, som er relateret til en forestående digitalisering af alle Kritik-numre fra perioden 1967-2005.

Du skal beregne ca. 15 timers arbejdstid om ugen – med daglige møder i tiden op til deadline. Praktikperioden strækker sig fra 15. august til 15. december og er ulønnet.

Skriv om dig selv, og hvad du har lavet tidligere til: kritik@nullgyldendal.dk

Mange hilsner,
Kaspar Thormod
Redaktionssekretær

—-

Kritik er et peer-reviewet kulturtidsskrift med udgangspunkt i litteraturen. Kritik breder sig til de øvrige kunstarter, faggrene og aktuelle temaer i den videnskabelige og politiske debat. Kritik baner vejen for et større og skarpere syn på skønlitteraturen og dens forhold til samfund, kultur, videnskab og politik. Ikke i form af det smagende subjekts vilkårlige dom eller dagbladsanmelderens hofteskud, men som den kvalificerede, kritiske argumentation i essayet, litteraturlæsningen eller den polemiske replik.

Redaktionen består af Frederik Stjernfelt og Lasse Horne Kjældgaard. Kritik udgives af Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A.S., Copenhagen, og støttes af Kulturministeriets bevilling til almenkulturelle tidsskrifter. Læs mere om Kritik på www.kritik.gyldendal.dk.

Skriv et svar