Praktikophold på Fabrikken for kunst og Design

Der er mulighed for praktikophold på Fabrikken for kunst og Design fra 1.9 (eller så tæt som muligt på den dato) i forhold til vores artist in residence programmer:

Fabrikken huser pt. 3 residency programmer .

Det drejer sig om både Københavns Kommunes artist in residence program, som modtager kunstnere fra hele verden, Fabrikkens eget residency program FAIR – som modtager kunstnere fra Norden og de baltiske lande, og endelig CRR som er et ny opstartet program i samarbejde med Baltic Art Center og kunstsenter Dalåsen – omkring kollektiv kunstpraksis.

Praktikanten vil skulle udføre arbejdsopgaver i tæt samarbejde med vores residency koordinator og daglig ledelse, og praktik opholdet vil give indblik i hvordan et residency program er opbygget praktisk og teoretisk. Arbejdsopgaverne vil både være i forhold til kontakt til den enkelte kunstner, bolig, ophold og endelig planlægning og koordinering af 2011 programmet.

Arbejdstiden tilrettelægges efter den enkelte studerendes mulighed.

Fabrikken består af en produktionsdel, hvor 50 kunstnere har hver sit værksted, sammen med en 1000 m2 stor hal hvor forskellige produktioner og udstillinger og events foregår.

Derudover huser Fabrikken Den alternative kunstmesse d.3 uge i september, har et tæt samarbejde med kvarterløft om formidling til børn og unge, samt planlægger en større klimarenovering.

 

Er du interesseret skal vi have din ansøgning senest 30.07.10

 

For yderligere oplysninger kan man henvende sig til

 

Camilla Nørgård, 32549424 (man- ons 10-15), Camilla@nullffkd.dk

Fabrikken for kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København S, www.ffkd.dk

Skriv et svar