Praktikanter til filmfestival i Efteråret 2010

Salaam Film & Dialogs skolefilmfestival søger to praktikanter til foråret, meget gerne med start den 4. August.

Vi bor på Islandsbrygge, KBH og er 5 fuld- og deltidsansatte på et super hyggeligt kontor.

Salaam er en multikulturel projektvirksomhed indenfor film & dialogarrangementer samt undervisning og diverse events. Praktikanterne skal assistere med planlægning og organisering af forårets Salaam Filmfestival og efterårets kommende filmfestival, der foregår rundt om i landets lokale biografer. Praktikanterne skal kunne arbejde på fuld tid fra så tidligt som muligt i 2010, gerne fra januar og minimum 4. mdr. frem.

Salaam Film & Dialog præsenterer skoleelever og andre for aktuelle og ofte ’glødende’ temaer indenfor integration, globalisering, etnicitet, identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film.

Ved hver filmvisning går vores udvalgte oplægsholdere i dialog med publikum om filmens tematikker og baggrund. Under praktikopholdet skal der koordineres med alt hvad dertil hører, se forneden. Der vil være mange spændende opgaver at løse under Salaam Filmfestival 2009/10 OG i forhold til 2010/11.

Arbejdsopgaver 
Arbejdsopgaverne løses i et positivt og muntert lag på filmfestivalen. De er alsidige og vi overlapper også hinandens funktioner indimellem. Generelt deles vi om de spændende, konceptudviklende opgaver, og også om alle ad-hoc opgaverne, der kan opstå på et lille kontor.

Praktikanterne kunne dele disse overordnede opgaver mellem sig sådan:

Praktikant X

  • Fokuseret direkte PR til pressen, annoncer, spots, nyhedsbreve og nær kontakt til skoleverden og kommuner.
  • Tilrettelæggelse af film & dialog-arrangementerne under dette forårets festivalafvikling
  • Opdatering af Salaam Filmfestivals hjemmeside under det overordnet Salaam Film + Dialog site
  • Henvendelse til kommuner/regioner vedr. kommende filmfestival 2010/11.

Praktikant Y

  • Filmresearch og clearing i forhold til den kommende Salaam Filmfestival 2010/11
  • Spilleplan: Koordinering af film, kontakt til distributører og biografer/kulturhuse, logistik (datoer versus titler)
  • Planlægning af kommende festivals åbning og Salaams deltagelse under My World Images-festival aug./sept.2010
  • Hyre og skrive kontrakt med oplægsholdere 

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for kulturel formidling, filmmediet og det mangfoldige kulturlivs muligheder nationalt og internationalt. Du har gå-på-mod, organisationstalent, og har det godt med at have og tage et ansvar. Du gør dig umage med at bevare overblikket i pressede situationer, er idérig, god i en telefon og skriftligt stærk. Du må meget gerne have kendskab til billedbehandling og layout samt filmmediet fx i forhold til klip/betjene kamera.

Salaam tilbyder
Arbejdet er ulønnet, men du får betalt din frokost. Du opfattes som en ligeværdig del af en ung organisation i konstant bevægelse og forandring. Du får erfaring med eventarbejde og får et netværk indenfor brancher, der har med film/kultur/integration at gøre. Du får mulighed for at bruge en bred vifte af dine kompetencer, da du får hovedansvar for opgaver, som vi i fællesskab finder frem til.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv og hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialogs Filmfestival. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@nullsalaam.dk. Ansøgningsfrist er 23. Maj og stillingssamtaler vil finde sted i løbet af maj og starten af juni. (Vi svarer altid på uopfordrede ansøgninger hele året.) Læs mere om os på www.salaaam.dk. Du er velkommen til at kontakte nuværende praktikanter på e-mail: ida@nullsalaam.dk, mia@nullsalaam.dk, sisse@nullsalaam.dk

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Skriv et svar