TIME – invitation med særpris

teaternedslag fra hele verden om tid af TeaterKUNST på Teater Får 302

 

Hermed en stor teateropfordring: Tag dig tid! Tid til at tænke over tiden, som definerer dit liv, præger livet overalt. I løbet af tre dage i maj skildrer den uformelle teaterforestilling TIME forskellige verdensfortolkninger af begrebet tid i en dynamisk iscenesættelse, hvor et tremandsband binder tiden sammen med skønne musikalske interventioner.

 

Hvad stjæler tiden på brutal vis i Sydafrika? Har tiden forandret sig for muslimske rejsende fra Bangladesh? Er den blot et spejl i New Zealand? Eller kan musikken styre tidens gang i Canada?

 

24 timer på jorden

Den 29. oktober 2009 sad seks forfattere i hver sin storby med udfordringen om i løbet af 24 timer at skrive en scene om det eviggyldige emne ”tid”. Den kunstneriske tidsrejse gik fra Santiago de Chile til Auckland over Cape Town, Dhaka og Montreal og endte i København. TeaterKUNST samler nu opgaven i en nytænkende, uformel iscenesættelse, der lader 2 instruktører, 3 musikere og 5 skuespillere fortolke 6 rørende, stærke fortællinger om tidens mange betydninger.

 

Invitation – særpris

Vi vil gerne invitere studerende og undervisere fra IKK til at overvære TIME samt til at møde nogle af de internationale kunstnere, der kommer til Danmark. Heriblandt den unge, up-and-coming canadiske dramatiker Aaron Janke samt Azad Abul Kalam der er ”big in Bangladesh”, hvor han er en kendt soap-opera stjerne, der laver politisk, kritisk teater ved siden af.  Det er meget vigtigt for TeaterKUNST, at de møder nogle interesserede fagfæller for at muliggøre en kulturel udveksling, som begge parter kan lære af. Her forestiller vi os, at særligt studerende og undervisere fra KUA ville kunne bidrage med en nysgerrig og åben holdning og samtidig kunne vise hvilke tanker om kunst, der hersker i det danske akademiske miljø.  Derfor tilbyder vi studerende og undervisere på KUA en speciel billetpris på 30 kr. – kontakt kristina@nullteaterkunst.dk eller tlf. 5016 7001.

 

Lad tiden gå i stå for en stund. Og lad dig føre med, når TeaterKUNST præsenterer en uformel iscenesættelse af TIME.

 

Spilleperiode: 13 & 14 maj kl. 20.00 samt 15 maj kl. 17 Spillested: Teater FÅR 302, Toldbodgade 6, KBH 

Billetter: 50 kr. på telefon:50167001 eller på faar302.dk Medvirkende: Hassan Preisler, Linford Brown, Layla Torres Mollerup, Laura Müller og Philippe Christiansen. Live musik: Thomas Burø, Kajsa Paludan & Anders Bo Eriksen. Skrevet af: Aaron Janke, Angela Fitz Williams, Azad Abul Kalam, Mike van Graan, Nina Larissa Bassett & Paula Aros Gho.  Instruktion: Solveig Weinkouff & Morten Svalgaard

NB! Spiller på engelsk

TIME er lavet i samarbejde med FÅR302 og støttet af Scenekunstudvalgets Aktualitetspulje, Center for Kultur og Udvikling og Republique.

Skriv et svar